doripesco

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

teo44
Puncte: 0

Re: doripesco

Mesaj de teo44 »

Salut! balta 4 Vadu Rosu (Doripesco) pista de concurs la crap si stationar 20t peste, in special crap distribuiti pe 3ha.

-momeala -bile in special cele cu un continut mare de faina de peste, plastice, pasturi de invelit plastice, popup si bile;
-nada- spartura de porumb in amestec cu spartura de grau si pelete de crap, grambel Tata Nitu.... ;
-locuri- balta cu fund acoprit cu pietris , pe alocuri (zona stufului nisipos), adincime 1-2m, in spre malul cu raul Olt (st.A8-B4) pana la 3,5m, structuri destul de putine, agatatura doar pe capetele de standuri respectiv A1 si B12, un canal deversor ce traverseaza balta din zona A4-A5 spre B4;

Ps. date statisctice 2011 http://www.crapmania.ro/forum/post134470.html#p134470 si fotografii postate de mine (la concursuri de crap desfasurate pe balta 4) cu monturi si tot ce te mai intereseaza.

teo44

Mesaj de teo44 »

Standuri balta 4
Fişiere ataşate
D70_0903_resize_resize.jpg
D70_0903_resize_resize.jpg (224.14 KiB) Vizualizat de 3724 ori

claudiubv

Mesaj de claudiubv »

Ma scuzati baieti! Acum am vazut.
Poi cel mai bine merge la peleti de halibut cu mixuri la fel
corect :wink:
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

claudiubv

Mesaj de claudiubv »

teo44 scrie:Salut! balta 4 Vadu Rosu (Doripesco) pista de concurs la crap si stationar 20t peste, in special crap distribuiti pe 3ha.

-momeala -bile in special cele cu un continut mare de faina de peste, plastice, pasturi de invelit plastice, popup si bile;
-nada- spartura de porumb in amestec cu spartura de grau si pelete de crap, grambel Tata Nitu.... ;
-locuri- balta cu fund acoprit cu pietris , pe alocuri (zona stufului nisipos), adincime 1-2m, in spre malul cu raul Olt (st.A8-B4) pana la 3,5m, structuri destul de putine, agatatura doar pe capetele de standuri respectiv A1 si B12, un canal deversor ce traverseaza balta din zona A4-A5 spre B4;

Ps. date statisctice 2011 http://www.crapmania.ro/forum/post134470.html#p134470 si fotografii postate de mine (la concursuri de crap desfasurate pe balta 4) cu monturi si tot ce te mai intereseaza.

Teo te-ai documentat bine printre poze ai mai tras si cu ochiu la momeli :wink:
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

claudiubv scrie:Ma scuzati baieti! Acum am vazut.
Poi cel mai bine merge la peleti de halibut cu mixuri la fel
corect :wink:
Poi se putea sa nu-l contrazici tu pa Teo :lol: ?
...... -momeala -bile in special cele cu un continut mare de faina de peste, plastice, pasturi de invelit plastice, popup si bile;.............
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bah Teo! Poi si io m-am luat tot dupe statistica asta Tata :? .
teo44 scrie:Salut! balta 4 Vadu Rosu (Doripesco) pista de concurs la crap si stationar 20t peste, in special crap distribuiti pe 3ha.

Astalalta n-am mai considerat-o necesara ca n-aveam cum s-ai asezonez Halibutu` :roll: .

Standul B10 agata rau pe la vreo 120 - 130 de metrii. Fragen sie Martin ob sie mich nict glauben :D

Datele statistice de la mine-s mai sus. Multam pentru publicitate Cristache si Mada 8) .

Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Incearca Breh la bile mici ( strawberry sau bloodworm si poti sa adaugi si un pic de squid, da` foarte putin ), forface foarte scurte, plastice.
Io n-am stiut ca are si somn si mi-am infestat tot patul cu halibut. Domnu` :wink: .
Urban culture.

teo44

Mesaj de teo44 »

Detaliile date de mine, au la baza ceea ce am vazut si prin ocular, dar si ce am folosit eu in partide de pescuit pe aceasta balta, e drept ca nu am pescuit pe toate standurile si nu cunosc fiecare stand in parte. Statistica ramane statistica, nu am facuto eu, Balta a facuto. Tu Cornelus, trebuie sa te impaci cu ideea ca ai abordat acel concurs neprofesionist, chiar si un amator merge pe balta cu macar doua tipuri de momeala :wink:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

teo44 scrie:Detaliile date de mine, au la baza ceea ce am vazut si prin ocular, dar si ce am folosit eu in partide de pescuit pe aceasta balta, e drept ca nu am pescuit pe toate standurile si nu cunosc fiecare stand in parte. Statistica ramane statistica, nu am facuto eu, Balta a facuto. Tu Cornelus, trebuie sa te impaci cu ideea ca ai abordat acel concurs neprofesionist, chiar si un amator merge pe balta cu macar doua tipuri de momeala :wink:
Da' ce mah am zis io altceva?! Înafar' de caterinci cam tot ce se spune asa e. Şi ce am zis eu de B10. Dacă nu cumva o fi dragat-o Martin :).
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”