FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Marius Georgescu
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de Marius Georgescu »

cristid scrie:Concursul acesta a rezolvat si problema identitatii lui ADRIAN,el a fost printre noi asa cum bine s-a spus,priviti si va minunati :lol: :lol: :lol:
Nea Adrian sa ne traiesti ! Cu paharul si cu litru' asa vrea Mitropolitul,ieftineste Doamne bautura.....
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

narcis_teodor

Mesaj de narcis_teodor »

concursul frumos ,pescarii deosebitii si ADRIAN TEAM la mine in stand :lol: :lol: :lol: ati facut o super descoperire!!! :wink: bravo d-lor!!

Marius Georgescu

narcis_teodor scrie:concursul frumos ,pescarii deosebitii si ADRIAN TEAM la mine in stand :lol: :lol: :lol: ati facut o super descoperire!!! :wink: bravo d-lor!!
La tine nu era stand era "impinge tava".
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

narcis_teodor

Mesaj de narcis_teodor »

tu de unde stii?? ai fost pe balta?? ca nu prea te-am vazut

Marius Georgescu

narcis_teodor scrie:tu de unde stii?? ai fost pe balta?? ca nu prea te-am vazut
Te stiu pe tine,pe nea Dragos si din foto.Stiu cum gatiti.De face lumea coada!

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

Da ai dreptate ca sunt frizer dar nu sunt inhibat asa ca mai bine muncesc pt mine decat sclav la stat ca tine .STI la unii e bogatie iar la alti e moarta purceaua in cotet .Nu inteleg ce te deranjeaza pe tine te simti cu musca pe caciula manechinule????????? de ripostezi esti cumva si tu ADRIAN2.Apropo felicitari pt rezultatul obtinut .

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Cosmin !!! Linisteste-te tata ca tu nu esti frizer... esti HAIR STYLIST . Manechinu" e invidios !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti-am simtit lipsa :( :(
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

Doru Ionica scrie:Cosmin !!! Linisteste-te tata ca tu nu esti frizer... esti HAIR STYLIST . Manechinu" e invidios !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti-am simtit lipsa :( :(
SA TRAITI!!! dl Doru
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

Marius Georgescu

Codrut ma intreb cum am arata tunsi de mana noastra sau de unul care nu e frizer daca nu ar fi existat frizeri?!?!? :lol: :lol: :lol: .Fiecare are rostul lui.Respecte pt munca si meseria fiecaruia indiferent care este si cum este!

cristid

Mesaj de cristid »

Pentru ca am participat la concursu si pentru ca vream sa cistig locul intii de la concursu si bafta aveam din belsug si cu bucurie incerc sa cumpar neste peste de la vecinii care iereu linga mine si ciuciu imi zice iei simi arata destu unu a pus botu dar nam cazut la pret siatuncea am vrut sa vand neste peste sa scot si eu taxa dar nimeni na vrut cai pacaleam cu neste ciortanica de 300mm si pentru ca vream cu tot dinadinsul locul unu numai unu si tot unu cu orce pret si vream si locul doi si trei vreau toate locurile numai eu si vreau si captura la toate concursurile cu toate sacrificile de finante ca eu sint bogat si de imagine ce mai conteaza vreau numai eu apelez la cea mai inedita metoda de nadit si momit pentru care nu stiu de ce fac asta cand nimeni nu ma vedea eu faceam treaba asta siasa am cistigat tot :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
DSC_1505.jpg
DSC_1505.jpg (55.05 KiB) Vizualizat de 927 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”