cat priveste demnitatea, nu are rost sa discutam. e ceva ce tu nu-ti mai aduci aminte, asta daca ai avut-o vreodata maestre.

n-am fost bogat niciodata, dar imi permit ce-mi doresc si nu uita proverbul cu vulpea si strugurii.
Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
o mica rectificare : din 18 loturiDoru Ionica scrie:@costea. In astia 2 ani .....nu s-a desfasurat decat un Campionat National unde din 12 loturi participante al nostru-AS Profesional Fishing s-a clasat pe locul 7.
dex 98bogdan b. scrie:Bogatule,
"Cloaca" iti ureaza multa BAFTA si SPOR la invatat...Grabeste-te totusi si fi mai atent ca nu se vede nici un progres la tine!![]()
![]()
Cand o sa te simti pregatit sa ne anunti...Pana atunci,CIOCU MIC!!!
spre cultura ta eu nu mananc peste, dar prind in limite rezonabile un coleman la fiecare partida adica 30,40 sau 50 kile conform exregulamentului de pe fantanele. nu-mi trebuie abonament ca sa pescuiesc pe fantanele, voi plati taxa ca sa am motivatie s-o recuperezadrian team1 scrie:Acest personaj,Dragos Demetrian, este pescar la crap de 3ani si este interzis deja pe 2 balti: Bulzesti si Fantanele.Patroni si administratori de balti, daca-l vedeti,sunati la 112,maninca peste mai mult ca o foca.![]()
![]()