FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
dragos2710

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de dragos2710 »

eu pescuiesc de placere. in concursuri inca invat si nu am pretentii prea mari. pescuiesc la crap de vreo 3 ani si progresez, nu am intrat in regres ca tine. ti-am mai spus odata vremea ta a trecut si vei devenii cat de curand o gloaba care-si aduce aminte ce armasar a fost odata.
cat priveste demnitatea, nu are rost sa discutam. e ceva ce tu nu-ti mai aduci aminte, asta daca ai avut-o vreodata maestre. :oops: :mrgreen:
n-am fost bogat niciodata, dar imi permit ce-mi doresc si nu uita proverbul cu vulpea si strugurii.
DRAGOS DEMETRIAN

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Bogatule,
"Cloaca" iti ureaza multa BAFTA si SPOR la invatat...Grabeste-te totusi si fi mai atent ca nu se vede nici un progres la tine! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cand o sa te simti pregatit sa ne anunti...Pana atunci,CIOCU MIC!!!
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

pescadore

Mesaj de pescadore »

In momentul in care ai un concurs pe primavara in care nu se prinde nici macar un peste de nume mari ale pescuitului din Romania, in momentul in care esti dat elegant la o parte din organizarea etapei de campionat national, in momentul in care putinii pescari din dolj care prind peste fara navomodel sunt vanati si trecuti pe lista negre, in acest moment ar trebui ca patron de balta sa iti pui intrebari tie nu interdictii altora.

In acelasi moment, stim foarte bine ca nu s-au respectat conditiile convenite pentru pescuitul in regim de abonament, spre exemplu : zona rezervata (anul 2), standuri de pescuit (nici acum), liniste pe balta, acces restrictionat in zona abonati, cosuri de gunoi, conditii minime, etc. Iar banii incasati in avans cu 2-3-4 luni cred ca justifica reducerea de pret inclusa in abonament.

Eliberarea pestelui nu a fost obligatorie niciodata pe Fantanele, ci doar iti oferea un sistem de bonusare. Daca nu sunt multumit de conditii si nu vreau sa il eliberez, de ce imi spui acum ca nu am voie sa mai am abonament? Stim toti cat costa un kg de peste si sa facem calcule e inutil.

Balti sunt in Dolj, la fel si in alte judete. Pacat, ca este o balta foarte frumoasa, dar asta nu inseamna ca nu sunt si alte locuri frumoase.

Sa fiti sanatosi si fire intinse!!

P.S. Sunt pescar amator, intr-o situatie aproape IDENTICA cu Marius Gerogescu, am avut pe Fantanele in 2 ani o singura partida frumoasa, in rest muuuulta liniste :D. Dar la Bulzesti spre exemplu, nu prea am putut sa dorm noaptea, am suferit de insomnii :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!: insomnii sonore ...

costea

Mesaj de costea »

am si eu o mica curiozitate:in astia doi ani de cand cu abonamentele si cu antrenamentele ,pescarii Craioveni au castigat vre-un campionat national ,vre-o medalie ,vre-un titlu ...ceva?daca ar fii sa punem craiovenii vizavi de bucuresteni(sa zicem) cam pe ce loc am fii?

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@costea. In astia 2 ani .....nu s-a desfasurat decat un Campionat National unde din 12 loturi participante al nostru-AS Profesional Fishing s-a clasat pe locul 7.
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

Doru Ionica scrie:@costea. In astia 2 ani .....nu s-a desfasurat decat un Campionat National unde din 12 loturi participante al nostru-AS Profesional Fishing s-a clasat pe locul 7.
o mica rectificare : din 18 loturi
etapa 1- 11 loturi darvari , 7 tancabesti
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

bogdan b. scrie:Bogatule,
"Cloaca" iti ureaza multa BAFTA si SPOR la invatat...Grabeste-te totusi si fi mai atent ca nu se vede nici un progres la tine! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cand o sa te simti pregatit sa ne anunti...Pana atunci,CIOCU MIC!!!
dex 98
cloaca=1. canal subteran in care se aduna murdariile din oras
2. baltoaca murdara si rau mirositoare, loc infect, plin de murdarii
3. cavitate a corpului batracienilor, reptilelor si pasarilor in care se deschide tubul digestiv, conductele genitale si urinare
4. loc raufamat, mediu imoral

daca aceasta definitie nu va ajunge, ce sa mai zic.eu merg pe drumul meu, incet dar sigur si nu uita *cine se aseamana se aduna*.apropo, cand trec pe langa hamburgeriile tale miroase a cloaca si am si eu o curiozitate : tu esti cumva bogatul care da mancare si tine in spate un mistret? felicitari !:lol: :lol: :lol:
p.s. sunt pregatit, dar nu pentru voi. am alt caracter care nu poate fii confundat cu cloaca voastra
DRAGOS DEMETRIAN

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Adevarul e ca un sobolan slinos ar trebui sa fie familiarizat cu termeni ca asta. In alta ordine de idei, se vede caracterul tau "frumos"...probabil ca parintii tai nu te-au placut de mic si nu si-au mai batut capul sa te educe... Tot ce stii e sa jignesti,nu imi dau seama ce cauti pe un forum de pescuit,oi avea si tu vreo calitate ascunsa bine dar in domeniul asta iti aduc aminte ca esti ZERO! In ceea ce priveste afacerea mea, sunt in curs de acreditare I S O si HACCP ceea ce inseamna ca indeplinesc standardele europene de calitate si siguranta alimentara!!! Dar nu asta e problema...tu vrei doar sa improsti cu cacat in stanga si in dreapta pt ca asta stii(doar asta).ADIO!!!
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Acest personaj,Dragos Demetrian, este pescar la crap de 3ani si este interzis deja pe 2 balti: Bulzesti si Fantanele.Patroni si administratori de balti, daca-l vedeti,sunati la 112,maninca peste mai mult ca o foca. :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
foca 1.jpg
foca 1.jpg (174.54 KiB) Vizualizat de 882 ori

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

adrian team1 scrie:Acest personaj,Dragos Demetrian, este pescar la crap de 3ani si este interzis deja pe 2 balti: Bulzesti si Fantanele.Patroni si administratori de balti, daca-l vedeti,sunati la 112,maninca peste mai mult ca o foca. :lol: :lol: :lol:
spre cultura ta eu nu mananc peste, dar prind in limite rezonabile un coleman la fiecare partida adica 30,40 sau 50 kile conform exregulamentului de pe fantanele. nu-mi trebuie abonament ca sa pescuiesc pe fantanele, voi plati taxa ca sa am motivatie s-o recuperez :lol: :lol: :lol: pestele de mai sus a fost cel mai mic , sa-i vezi pe cei mari cum arata(cred ca tu te multumesti doar sa faci poza cu pestii altora)
apropo cine esti, ca n-am auzit de tine?multumesc pentru reclama :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”