FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
dragos2710

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de dragos2710 »

bogdan b. scrie:Adevarul e ca un sobolan slinos ar trebui sa fie familiarizat cu termeni ca asta. In alta ordine de idei, se vede caracterul tau "frumos"...probabil ca parintii tai nu te-au placut de mic si nu si-au mai batut capul sa te educe... Tot ce stii e sa jignesti,nu imi dau seama ce cauti pe un forum de pescuit,oi avea si tu vreo calitate ascunsa bine dar in domeniul asta iti aduc aminte ca esti ZERO! In ceea ce priveste afacerea mea, sunt in curs de acreditare I S O si HACCP ceea ce inseamna ca indeplinesc standardele europene de calitate si siguranta alimentara!!! Dar nu asta e problema...tu vrei doar sa improsti cu cacat in stanga si in dreapta pt ca asta stii(doar asta).ADIO!!!
nu mai plange copil frustrat. :mrgreen: esti cumva profesor in pescuit(iso , haccp) alaturi de maestrul mistret ca sa cataloghezi pe altii? ti-am raspuns ca pretentiile mele sunt pentru mine, nu vreau performanta. :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

hai sa incetam cu impulsurile astea . poate s-a saturat lumea de olteni sa tot fie off topic.
expuneti proiectul vostru referitor la fantanele: cum vor decurge lucrurile anul viitor, ce populari vor avea loc, ce avantaje si dezavantaje oferiti viitorilor abonati , lucruri care sa va ajute sa va indepliniti visul(asta daca aveti ce spune).
DRAGOS DEMETRIAN

Adrian P
Puncte: 0

Mesaj de Adrian P »

dragos2710 scrie:
bogdan b. scrie:Adevarul e ca un sobolan slinos ar trebui sa fie familiarizat cu termeni ca asta. In alta ordine de idei, se vede caracterul tau "frumos"...probabil ca parintii tai nu te-au placut de mic si nu si-au mai batut capul sa te educe... Tot ce stii e sa jignesti,nu imi dau seama ce cauti pe un forum de pescuit,oi avea si tu vreo calitate ascunsa bine dar in domeniul asta iti aduc aminte ca esti ZERO! In ceea ce priveste afacerea mea, sunt in curs de acreditare I S O si HACCP ceea ce inseamna ca inca nu indeplinesc standardele europene de calitate si siguranta alimentara!!! Dar nu asta e problema...tu vrei doar sa improsti cu cacat in stanga si in dreapta pt ca asta stii(doar asta).ADIO!!!
nu mai plange copil frustrat. :mrgreen: esti cumva profesor in pescuit(iso , haccp) alaturi de maestrul mistret ca sa cataloghezi pe altii? ti-am raspuns ca pretentiile mele sunt pentru mine, nu vreau performanta. :lol:
:oops: :lol: :lol: :lol:
Din toate povestile pescaro-vanatoresti, una singura este adevarata: braconajul!!!

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:shock: Farmacie !!! Tu esti prost ?? Vorbesti acum despre proiecte :lol: ..si tu ai interdictie pe balta :lol: lumea fuge de tine si deodata tu cauti dialog....Mie unul mi-e rusine de rusinea ta ...ai mancat tot pestele din 2 balti FOCA nesatula ce esti... :lol: :lol: :lol:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

Doru Ionica scrie::shock: Farmacie !!! Tu esti prost ?? Vorbesti acum despre proiecte :lol: ..si tu ai interdictie pe balta :lol: lumea fuge de tine si deodata tu cauti dialog....Mie unul mi-e rusine de rusinea ta ...ai mancat tot pestele din 2 balti FOCA nesatula ce esti... :lol: :lol: :lol:
am interdictie la abonament maestre si pardon , jur, nu cunosc gustul pestelui din bulzesti. am respectat aceasta balta si pe adminul ei atat timp cat a avut peste in balta.acum peisaje gasesc si la munte, mult mai frumoase. respect intotdeauna regulamentul baltii.ar trebui sa-ti fie tie rusine ca te evita pescarii, prietenii si toti cunoscutii din cauza poftei cu care le mananci mancarea, mistretule :lol: :lol: :lol:

este proiectul vostru, nu trebuie sa va fie rusine cu el :oops: noi avem altul, realizabil 100%, la calugareni unde voi aveti interdictie(vorba domnului Tranca cu care am avut placerea sa discut 3 ore face too face)
DRAGOS DEMETRIAN

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

mariuse, sa moara familia mea , vorba unui bogat, daca nu postezi ce ai de spus din acest moment nu te mai cunosc :lol: .
DRAGOS DEMETRIAN

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Fara numar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pt FARMACIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima oară modificat Vin Ian 27, 2012 19:03 de către ScorleanuAlin, modificat 1 dată în total.
CS Oltenia Fishing

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

CS Oltenia Fishing

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

:shock: :shock: :shock: ati inebunit ma " sa moara sorumea"
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA