Aici este toata "problema" acestui topic ...Marian Constantin scrie: pana nu am vesti de la administratia baltii Sulimanu , nu am cum sa spun ...

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Aici este toata "problema" acestui topic ...Marian Constantin scrie: pana nu am vesti de la administratia baltii Sulimanu , nu am cum sa spun ...
Nu inteleg ce vrei sa comunici.... Poti fi mai concret ?valiauto68 scrie:
Mateianu ne vinde pielea ursului din padure?
Sau a descoperit pastila contra Altzheimer-ului?
S-a uitat asa repede Cupa Overten de anul trecut de pe sulimanu ? Sau linistea de dupa "navodirea de control"din 2013 toamna?
Se ia cu asalt la capitolul concursuri Balta Sulimanu , cu un party cup anuntat de exceptie...( va fi "lipsa de peste"exceptia? ) si un concurs cu taxa mica , astea doar in luna mai.
Vali, tu daca ai fi in locul lui Vladut, dupa atatia ani de organizat concursuri pe cele mai bune balti din tara, te-ai apuca asa dintr-o data sa faci concursuri pe o balta fara peste ?!valiauto68 scrie:"PS Si daca nu se va baga niciun peste, nu inteleg care este problema ta , te obliga cineva sa pescuiesti acolo ? "
Cum adica? Poti fi mai explicit? Se va baga sau nu peste e acelasi lucru si pentru cei pentru care organizezi tu concursuri acolo? NU ii obliga nimeni sa pescuiasca nu? Important e sa plateasca taxa de inscriere nu?
E , NU E PESTE , TRAGI LA POARTA NU? SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT... CA DOAR SE ORGANIZEAZA SI ALTE ACTIVITATI ADIACENTE PESCUITULUI...
Cand "scopul" merita, da ... altfel, ca si in cazul concursurilor cu taxe mici, nu se merita ! Daca tu crezi ca se merita sa faci un concurs cu taxa mica pe o balta goala, si sa mai si speri ca vei avea clienti ptr. urmatoarele concursuri, amintiti-va de Hobaia cum s-a curatat dupa Cupa Romaniei 2010 !valiauto68 scrie:Scopul scuza mijloacele nu?
Si eu am fost fan Sulimanu, si cred ca stie Vladutz ceva ceva, dar totusi e vorba de lucruri concrete...momentan Sulimanu nu are peste. Cand se va popula, Vladutz isi va consolida pozitia. Pana atunci doar ne incredem in el (in Vladutz)si ca dovada - aproape e plina casa. E posibil ca Sulimanu sa nu fie populat insa sunt sigur ca va gasi Vladutz rezolvare. Era foarte bine ca si ADMINISTRATIA Sulimanu sa faca o mica postare unde sa anunte cate ceva.vior3l scrie:Eu unul sunt increzator in Vladut si vorba lui George, nu cred ca ar organiza concursuri pe o balta fara sa aibe pesteStie el ceva si cu siguranta va fi un concurs reusit!!
PS: Cred ca si Vladut s-a indragostit de balta asta, ca prea e pus pe ea