Ce ironii fara rost...ce oameni,impuscati-va!!!!!!!!!osc1or scrie:ce capturi impresionante!!!
Felicitari,tinand cont de vremea de afara.
Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Ce ironii fara rost...ce oameni,impuscati-va!!!!!!!!!osc1or scrie:ce capturi impresionante!!!
pycostef scrie:U crezi ca eu am facut misto ? ? E parerea mea si mi-o mentin. Problm cu apa sint d ani, dar niciodata nu i-au murit toti pestii...crezi ce vrei... crezi ca george o sa rec ca ceea ce s-a i.ntamplat cu greaca e din cauza unei afaceri care a mers prost ?
Dc u stii care este adevarul dc nu-l spui ? Ceea ce stiu este d l oameni care sunt de mult timp in fenomen si cu asta se ocupa, dar fiecare cu parerea lui...dc se va dovedi ca am gresit imi voi cere scuze, nu am nicio problema cu asta...timpul le va rezolva pe toate...Madalin Dirla scrie:Cum iti poti mentine o parere care nu are gram de adevar???
Mai bine axeazate pe ace,forface,etc ca din posturile tale se pare ca esti in urma cu "pregatirea"![]()
![]()
Timpul le va rezolva pe toate inclusiv adevarul.
Sa ti minte ce ai "spus" aici si sa-ti cer scuze la momentul potrivit![]()
pycostef scrie:U crezi ca eu am facut misto ? ? E parerea mea si mi-o mentin. Problm cu apa sint d ani, dar niciodata nu i-au murit toti pestii...crezi ce vrei... crezi ca george o sa rec ca ceea ce s-a i.ntamplat cu greaca e din cauza unei afaceri care a mers prost ?