HOBAIA-amenajari

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

claudiue
Puncte: 0

Re: HOBAIA-amenajari

Mesaj de claudiue »

Chiar sunt foarte bune aceste umbrare! Te scapa si de instalat cortul pe caldurile astea!
Iar cu masuta si scaune te mai scapa de cocosat masina de bagaje :D !
Va felicit inca o data pentru initiativa!

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: HOBAIA-amenajari

Mesaj de Andrei I »

Am fost la Hobaia pe balta mica pentru 36 de ore de vineri seara pana duminica spre pranz.
Am stat pe malul indepartat (avand balta mare in stanga) la singurul umbrar amenajat de pe acel mal, exact langa dig. Umrarele metalice sunt super, tin o umbra racoroasa si mare ca suprafata.
Vreau sa atrag atentia nesimtitilor care au stat acolo inaintea noastra, nu-i cunosc si bine imi pare, am strans timp 30 de minute intr-un sac imens gunoaiele imprastiate de ei pe tot locul de pescuit, inclusiv sticle sparte, cutii de bere si de conserva in care te puteai taia, mamaliga acrita, si o gramada de alte resturi. Asemenea specimene nu mai trebuie primite a 2-a oare pe balti cu pretentii. I-am spus si lui Ilie (seful pazei) si a zis ca data viitoare face poze celor ce lasa gunoaie si le pune pe net, poate reusim educatie cu forta daca altfel nu e posibil.

Back to fishing ... am nadit cu aproximativ 4 kg de bile tari de 24mm (in total pe 36 de ore), facute cu mix Nutra. Doua lansete in stanga la dig unde e teava si doua in dreapta catre al doilea umbrar de pe malul opus ... toate cam la 100-120 metri. La carlig diverse combinatii de bila tare de 20, doua bile de 20, de 20 cu pop-up de 18 sau 14, si bila de 24. Ziua nu trage absolut deloc, in schimb noaptea tragea constant la maxim o ora aveam peste. Am prins vreo 14-15 crapi cu greutati intre 5,5 si 10kg, toti intrati pe nada si "dadeau" din ei la greu. Dinspre dig am luat numai 2 pesti, nici nu am insistat foarte mult pentru ca era agatatura si imi era lene sa fac monturi. Restul pe directia celui de al doilea umbrar.
Nu stiu daca am prins un loc bun sau o partida buna, cert este ca a fost frumos, mi-am adus aminte de partidele de Peris cu multi pesti mari in perioade scurte de timp. Cel mai multumit am fost ca le-au placut bilele mustaciosilor :wink: ...sa vina Open-ul!
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”