Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Exo_luci scrie:A mai pescuit cineva pe standul 1?
Am inteles ca e un stand mai slabut , dar totusi ma intreb ce inseamna slabut? macar 4,5 prezentari pe zi sunt?
Eu am Unicredit,locuiec in Italia si am contul in euro,cred ca aici este diferenta,in Romania se plateste mult conversia din lei in euro,cred.shahjaban scrie:2 euro comision ? mie Raiffeisen mi-a luat 25 ...banditi ..de la 1 la 5000 de euro tot 25 este comisionul...
Am vazut ca esti din Brasov,si eu tot din Brasov sunt( am fost ) cartieru scriitorilorshahjaban scrie:Nu este nicio conversie...contul meu este in euro ..de vina sunt bancile care in Romania nu sunt banci , sunt CAMATARI CU ACTE LEGALE...
Balta nu e asa dezechilibtrata cum crezi... De exemplu, in 2012 am escuit pe 13 si am prins peste 200 kg peste, cel mai mare 14kg (din totalul de prezentari, jumatate i-am ratat pentru ca pescuiam cu momeli si carlige mici -bile 16, carlige 8, altfel nu vroiau sa puna botul deloc) iar pe 14, pescuiau doi unguri care stiau si romana. Au prins 6 bucati in 4 zile..... Ei nadeau mult cu seminte, eu am nadit doar cu bile. Tot in acea perioada, pe standul 11 s-au prins cat am stat eu doua bucati peste 20! Deci pestele se plimba, dar intr-adevar 14 si 0 tin peste mai mult cred eu pentru ca apa e mai adanca acolo plus ca mai sunt agataturi, copaci, crengi in apa. Cat despre standul 1, am pescuit acolo anul trecut la sfarsitul lui mai si am prins fix cand vremea s-a racit. Pestele nu a prea colaborat, totusi am reusit sa prind 12 bucati, cel mai mare fiind de 15 kg.shahjaban scrie:Si eu am fost pe standul 1 anul trecut in septembrie....initial rezervasem standul 6 ptr iunie , dar a intervenit ceva si am mutat rezervarea in septembrie .
Rezultat : 12 pesti in 5 zile toti intre 9 si 12.8 kg , la 6 bete...
Pe standul 14 in aceeasi perioada niste unguri au prins vreo 400 de kg , inclusiv doua bucati peste 20 kg ....ca i-am vizitat de vreo 2 ori .
balta este foarte dezechilibrata ( asta este parerea mea ) ...am fost de 4 ori pana acum si mi-a ajuns