Intrebare-Balta langa Ramnicu Valcea

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Mugur Ioan
Puncte: 0

Intrebare-Balta langa Ramnicu Valcea

Mesaj de Mugur Ioan »

Trec de multe ori pe langa Ramnicu Valcea ducandu-ma la Targu Jiu. Innainte sa intri in oras se face stanga spre Targu Jiu, se trece Oltul si imediat dupa baraj pe dreapta e o balta. Pare foarte ingrijita are ceva locuri amenajate, dar sunt la 5 metrii de drum pe unde trec o gramada de masini. Ce mi se pare interesant sunt cele 2 insule care se vadsi care par amenajate pt. pescuit, sunt si ceva casute pe acolo.

E cam departe, 150 km dar drumul e bun; micii de la Dedulesti si mai buni si insulele alea 2 tentante.

Intrebari: Ce balta este? Are peste si de care model? A fost cineva?
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

cp

Mesaj de cp »

Salut Mugur!

Balta se numeste Cacacioasa si e a agvps. Taxa era cam 80 ron pe an la ei. Am detaliile de la un pescar (ospatar) la Casa Olteneasca ce mai merge si el pe acolo la pescuit asa in general, iar apa este destul de adanca, locuri cu peste 10m adancime asa ca...
Si pe mine ma bate gandul sa fac o iesire pe acolo mai ales ca nu pare navodita.

A... si mai este barajul pe centura cum o iei spre Sibiu!

Mai cautam detalii si poate mergem la Valcea.

Da'i mai aproape MV2!!

Vorbim

:lol: :lol:

victorash

Mesaj de victorash »

sal'..balta are crap..din auzite..stiu ca avea intr-o perioada mult salau. Oricum e de mers ca zona e frumoasa si daca nu pune botu..poti trece in 200 m pe olt:))...NU se pescuieste la bile dar cred ca porumbul e in floare. atentie : Nasol in weekend ca se aduna grataragii..
Fir intins!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

ba se pescuieste si la bile, la solubile !
Am luat bucati la 4-5 kg, da doar noaptea, pe apa mica :!:
Conditii de pescuit superbe, va recomand sa incercati macar odata aceasta balta .

Mugur Ioan

Mesaj de Mugur Ioan »

Multumesc pt. informatii.

Daca are adancimi asa mari, mai asteptam sa se incalzeasca putin si poate facem o iesire.

Zona intradevar superba, de aceea sunt interesat. As merge pe insula.
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

@ mugurele

aranjeaza o tabara acolo :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”