Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
scuze, taxa e 80 ron/zi.oartza scrie:izvoarele sau izvoru?
exista izvoarele de draganesti vlasca, sau izvoru de pe salba gogosari, ambele sunt in giurgiu.
daca te referi la izvoru, taxa e 8 ron/24 ore si e voie sa plantezi.
se prinde bine crap la viermusi cu pufulete pe pat de graunte, dar te rupe racul.
am incercat si renumitele plasticuri, dar nu am prins mare lucru.
de evitat vineri, simbata si duminica. umbla la apa.
pestele sta la apa adinca si se prinde mai bine la aruncat.
e si o problema, zonele bune sunt ocupate de niste baieti cu corturile, care se schimba intre ei.
eu am fost saptamina trecuta, am stat 2 zile si am prins crap intre 2 si 8 kg, aproximativ 50 kg.
am oprit 2 ciortani restul am eliberat, fapt pt care a trebuit sa plecdaca continuam si prind si sa mai eliberez un peste, riscam sa mio iau de la corturari.
imi cer scuze izvoru ,va multumesc foarte multoartza scrie:scuze, taxa e 80 ron/zi.oartza scrie:izvoarele sau izvoru?
exista izvoarele de draganesti vlasca, sau izvoru de pe salba gogosari, ambele sunt in giurgiu.
daca te referi la izvoru, taxa e 8 ron/24 ore si e voie sa plantezi.
se prinde bine crap la viermusi cu pufulete pe pat de graunte, dar te rupe racul.
am incercat si renumitele plasticuri, dar nu am prins mare lucru.
de evitat vineri, simbata si duminica. umbla la apa.
pestele sta la apa adinca si se prinde mai bine la aruncat.
e si o problema, zonele bune sunt ocupate de niste baieti cu corturile, care se schimba intre ei.
eu am fost saptamina trecuta, am stat 2 zile si am prins crap intre 2 si 8 kg, aproximativ 50 kg.
am oprit 2 ciortani restul am eliberat, fapt pt care a trebuit sa plecdaca continuam si prind si sa mai eliberez un peste, riscam sa mio iau de la corturari.