Dupa 3 ani de discutii doar prin intermediul telefonului si a mesengerului cu TONY AKERMAN(administratorul lacului),am ajuns joi dupa-masa in sfarsit pe malul lacului.Drumul pana la lac este f bun,problema este ca in jurul lacului drumul este impracticabil daca ploua .Peisajul este superb,curatenie pe balta ,liniste si ce este f important pentru mine ca se pot face rezervari (taxa de rezervare 10 ron).Dupa instalare ,nadire etc, etc, primul peste a fost pus pe saltea la cca 4 ore dupa prima lansare,nada folosita ELITE BAITS o nada care isi face simtita prezenta pe oricare lac

.Apoi au mai fost pana sambata la ora 12 inca 9 intrari,dezamagirea mea ca am scapat doi pesti mari in 10 m de mal.In concluzie ,a fost o partida spun eu reusita tinand cont ca nu am cunoscut balta,iar acela care spune ca nu este peste in SISTEREA se inseala amarnic sau nu are bile de calitate Va rog sa nu crede-ti ca fac reclama lacului sau lui TONY AKERMAN,dar aceeasta este parerea mea.Am sa revin cu poze .Fire intinse........................