...explicabilMartin scrie:La fel am prins şi eu unul pe MV2, şi nu vorbea decât ungureşte. Noroc că eu cunosc limba.![]()
![]()

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
...explicabilMartin scrie:La fel am prins şi eu unul pe MV2, şi nu vorbea decât ungureşte. Noroc că eu cunosc limba.![]()
![]()
Felicitari Cipri, muuulti ar da o horinca numai sa faca poza cu "frumosul"cipibm scrie:Harsany,"frumosul"Quasimodo:
Cred că-i o greşeală de exprimare, aici.viorel dulamita scrie:...explicabilMartin scrie:La fel am prins şi eu unul pe MV2, şi nu vorbea decât ungureşte. Noroc că eu cunosc limba.![]()
![]()
, tinind cont ca Bucurestiul este orasul cu cei mai multi unguri
...
DaMartin scrie:Cred că-i o greşeală de exprimare, aici.viorel dulamita scrie:...explicabilMartin scrie:La fel am prins şi eu unul pe MV2, şi nu vorbea decât ungureşte. Noroc că eu cunosc limba.![]()
![]()
, tinind cont ca Bucurestiul este orasul cu cei mai multi unguri
...
....Martin scrie:Da, aşa este! Iar la Dej, locuiesc cei mai mulţi turci!!![]()
acum, pe bune, in Bucuresti sunt in jur e 300.000 etnici maghiari.Martin scrie:Da, aşa este! Iar la Dej, locuiesc cei mai mulţi turci!!![]()
...plus o groaza de salonte unguresti in lacul Floreasca !crispauly scrie:acum, pe bune, in Bucuresti sunt in jur e 300.000 etnici maghiari.Martin scrie:Da, aşa este! Iar la Dej, locuiesc cei mai mulţi turci!!![]()
...dar astea "joaca" la junioare, in comparatie cu cele puse pe saltea de Ciprigor965 scrie: ...plus o groaza de salonte unguresti in lacul Floreasca !
Corect !! Uite o afirmaţie care are LOGICĂ.crispauly scrie:acum, pe bune, in Bucuresti sunt in jur e 300.000 etnici maghiari.Martin scrie:Da, aşa este! Iar la Dej, locuiesc cei mai mulţi turci!!![]()