Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
A sunat un prieten de-al meu inainta mea si ia spus ca pe luna Aprilie e toata ocupata (vorbea engleza).Dupa 2 ore reuseste partenerul meu de echipa (care vorbeste ungureste) sa vorbeasca cu el si spre mirarea mea a zis ca este libera perioada 20-25 aprilie pe standul 2.Cum se explica asa ceva? la unu ii ocupat,la altul ii liber?arnold_glodean scrie:Sergiu,te asigur ca nu a fost vb de discriminare,deoarece in fata mea vb.paznicul la tel cu unu din Ro.
Nu stiu de unde crezi ca mi se pare mult dar...sa fiegabi1 scrie:Ti se pare mult echivalentul a 15 euro/24hApropo, pretul de anul viitor creste cu 500 Ft/24h, adica 4500 Ft.
![]()
![]()
Pareai socat ca anul viitor se scumpeste cu 1,5 euro.Levi scrie:Nu stiu de unde crezi ca mi se pare mult dar...sa fiegabi1 scrie:Ti se pare mult echivalentul a 15 euro/24hApropo, pretul de anul viitor creste cu 500 Ft/24h, adica 4500 Ft.
![]()
![]()
Gabi, poate fi interpretat si invers: in conditiile in care adaugi si scumpirea, d'abia se ajunge la 15 euro (si asta in conditiile unei cereri uriase - balta s-a ocupat pentru tot sezonul viitor in cateva ore)! "Socul" probabil ca era comparativ la tarifele practicate in Romania...Pareai socat ca anul viitor se scumpeste cu 1,5 euro.
....probabil, eu daca doream sa fac o aroganta comparativ cu preturile practicate in Romania o faceam putin diferit:ionut72 scrie:Gabi, poate fi interpretat si invers: in conditiile in care adaugi si scumpirea, d'abia se ajunge la 15 euro (si asta in conditiile unei cereri uriase - balta s-a ocupat pentru tot sezonul viitor in cateva ore)! "Socul" probabil ca era comparativ la tarifele practicate in Romania...Pareai socat ca anul viitor se scumpeste cu 1,5 euro.
Nu fii sigur ca ironia ar fi fost inteleasa de toata lumea (ce eufemism, nu?)! In plus, sa ne bucuram ca nu suntem (gandim, scriem, vorbim etc.) toti la fel!gabi1 scrie:....probabil, eu daca doream sa fac o aroganta comparativ cu preturile practicate in Romania o faceam putin diferit:ionut72 scrie:Gabi, poate fi interpretat si invers: in conditiile in care adaugi si scumpirea, d'abia se ajunge la 15 euro (si asta in conditiile unei cereri uriase - balta s-a ocupat pentru tot sezonul viitor in cateva ore)! "Socul" probabil ca era comparativ la tarifele practicate in Romania...Pareai socat ca anul viitor se scumpeste cu 1,5 euro.
Apropo, pretul de anul viitor creste cu 500 Ft/24h, adica 4500 Ft.![]()
(
)