Peris....

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

IULIAN C
Puncte: 0

Peris....

Mesaj de IULIAN C »

Vreau sa merg la Peris....binenteles balta de pescuit sportiv!
Ce si cum e pe-acolo?
Va rog,ceva info...cat e taxa pe 24 ore ...etc!
De ce sunt asa de putine detalii anul acesta despre Peris?
N-ati prea fost pe-acolo,sau ce?[/code]
Imagine

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Costa 100 ron 24 de ore. O balta unde iti poti perfectiona nada si tehnica, este mica iar populatia de crapi este mare. Este o balta de care te indragostesti repede.

IULIAN C

Mesaj de IULIAN C »

gabisandu scrie:Costa 100 ron 24 de ore. O balta unde iti poti perfectiona nada si tehnica, este mica iar populatia de crapi este mare. Este o balta de care te indragostesti repede.
Da,e frumoasa balta insa e furajata zilnic si are si crap mare care sare de mama focului....da pe balta,nu in carlig!
Am fost sambata si duminica,am tras de 70 de kg bagaj de s-a crucit D-l Albastroiu,am trecut si printr-o repriza de ploaie destul de nasoala...am tot schimbat forface,carlige,riguri,fire,plumbi,boiliesuri de un tip cu altele alt tip....nimic!am prins vreo 9 ciortanasi in toata aceasta perioada de maxim 1 kg....in rest nimic-nimic!
Pacat!sincer sa fiu ma asteptam la mult mai mult!
N-o sa mai calc pe acolo cel putin pana nu am confirmari din partea a 4-5 pescari cunoscuti ca au prins ceva mai mult decat ciortanasi!
Imagine

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Mai Iuliane - media de crap capturat al ultimele 2-3 concursuri este de peste 5 kg la Peris . Cum poti tu vorbi asa ? Poate nu ai avut noroc sau poate s-a intimplat ceva la tine , cu nada , cu locul , cu strategia de nadire , etc . Cine vrei sa-ti mai confirme si cit de serios vrei sa fie ? Citeste ultimele clasamente de anul asta de la Peris si reanalizeaza partida ta de pescuit .

IULIAN C

Mesaj de IULIAN C »

Val Pangica jr scrie:Mai Iuliane - media de crap capturat al ultimele 2-3 concursuri este de peste 5 kg la Peris . Cum poti tu vorbi asa ? Poate nu ai avut noroc sau poate s-a intimplat ceva la tine , cu nada , cu locul , cu strategia de nadire , etc . Cine vrei sa-ti mai confirme si cit de serios vrei sa fie ? Citeste ultimele clasamente de anul asta de la Peris si reanalizeaza partida ta de pescuit .
E....pai am tarat de vreo 7 tipuri de bile....ce vreau sa spun e ca trasaturi am avut la fiecare35-40 minute,dar daca intepam se stia ca nu aveau mai mult de 600 de grame!
Am renuntat la bilele pe baza de seminteturi ca am zis ca d-aia vine numai cortanica!
A fost si D-l Cristian Surdu cu un prieten dar in 2 zile ziceau ca n-au luat nimic!
Nu am contestat ca ar fi crap mare,din contra,stiu ca acolo sunt si crapi "capitali" si chiar in nr f mare,de asta sunt convins,insa nu trag sub nicio forma!
Cel putin nu atunci!
Balta oricum are nota 9 de la mine,eram convins ca e de 10 dar ast cand voi prinde eu acolo un crap mai mare de 5 kg
foarte curata,foarte ingrijita,foarte frumos peisajul!
Felicitari D-lui Albastroiu pt asta,nu am vrut sa fac antireclama(n-o sa fac asta NICIODATA si nici reclama!!!),atat am relatat cum a fost partida !
Toate cele bune!
P.S.:Citesc din noiembrie pe net si-n reviste totul despre Peris,stati linistit!
Imagine

dinu sorin

Mesaj de dinu sorin »

In aceeasi perioada,de sambata ora 12pana duminica ora 12,am fost si eu.Cel mai mic 8 kg,cel mai mare 15 kg,5 in total.Colegii mei au luat si ei de 13kg,12 si mai multi intre 8 si 10 kg.Cred ca are mare importanta adaptarea stilului de pescuit la balta PERIS.Daca te mai duci o sa-l ghicesti! :wink:

Marius Largeanu

Mesaj de Marius Largeanu »

Iulian, eu am plecat exact cand ai venit tu, adica sambata ..... am venit de vineri si noaptea nu a fost nici o miscare.... am prins 2 crapi de 8 si respectiv 9kg, cate 2 bile tari de 20 pe fir.... :) la solubile de 24 imi intrau ciortani de 500 g.... dl.Albastroiu spunea ca este si din cauza presiunii care era in scadere, si din cauza caldurii, probabil majoritatea pestelui era in zona calugarului unde apa este mai mare....
Campion National 2016

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

IULIAN C scrie:
Val Pangica jr scrie:Mai Iuliane - media de crap capturat al ultimele 2-3 concursuri este de peste 5 kg la Peris . Cum poti tu vorbi asa ? Poate nu ai avut noroc sau poate s-a intimplat ceva la tine , cu nada , cu locul , cu strategia de nadire , etc . Cine vrei sa-ti mai confirme si cit de serios vrei sa fie ? Citeste ultimele clasamente de anul asta de la Peris si reanalizeaza partida ta de pescuit .
E....pai am tarat de vreo 7 tipuri de bile....ce vreau sa spun e ca trasaturi am avut la fiecare35-40 minute,dar daca intepam se stia ca nu aveau mai mult de 600 de grame!
Am renuntat la bilele pe baza de seminteturi ca am zis ca d-aia vine numai cortanica!
A fost si D-l Cristian Surdu cu un prieten dar in 2 zile ziceau ca n-au luat nimic!
Nu am contestat ca ar fi crap mare,din contra,stiu ca acolo sunt si crapi "capitali" si chiar in nr f mare,de asta sunt convins,insa nu trag sub nicio forma!
Cel putin nu atunci!
Balta oricum are nota 9 de la mine,eram convins ca e de 10 dar ast cand voi prinde eu acolo un crap mai mare de 5 kg
foarte curata,foarte ingrijita,foarte frumos peisajul!
Felicitari D-lui Albastroiu pt asta,nu am vrut sa fac antireclama(n-o sa fac asta NICIODATA si nici reclama!!!),atat am relatat cum a fost partida !
Toate cele bune!
P.S.:Citesc din noiembrie pe net si-n reviste totul despre Peris,stati linistit!

vezi ca sunt locuri "consacrate" acolo,conteaza foarte mult si tipul monturii folosite,bilele folosite,strategia...etc..etc... data viitoare siguri prinzi daca abordezi o strategie mai buna. :D :D ...eu unul nu am fost decat o data pe aceasta balta dar la concurs am "ghicit" imediat ce si cum ......dupa 12 ore ..... pe un loc mediocru am prins 5 pesti intre 10-14 kg si multi altii pana la 170 kg....si asta in regim de concurs........secretul a constat in plumbii usori de 50 grame si ace mici de 8 ,......,fir de o,23...lansari precise la 120 metrii..si binenteles bilele .... :D

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

dinu sorin scrie:In aceeasi perioada,de sambata ora 12pana duminica ora 12,am fost si eu.Cel mai mic 8 kg,cel mai mare 15 kg,5 in total.Colegii mei au luat si ei de 13kg,12 si mai multi intre 8 si 10 kg.Cred ca are mare importanta adaptarea stilului de pescuit la balta PERIS.Daca te mai duci o sa-l ghicesti! :wink:
Vezi ca ne-am gasit niste prieteni comuni - sotii Atanasiu . Scuze inca o data pentru aia cu libelulele ! :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Iulian

dupa postarea ta principala ma indoiesc ca vei mai fii primit pe Peris vreodata - pentru ca Dl. Albastroiu citeste ce scriem si e cam nasol sa ii spui ca nu mai calci pe balta pina nu iti confirma 5 pescari de incredere ca Perisul are peste mare . Asta stie toata lumea - din pacate putini stiu sa-l scoata la aer ! Te-ai aventurat aiurea in postari si cred ca vei avea de suferit , la cum stiu eu ca se pun problemele ( si crede-ma ca nici eu nu le-as pune altfel , la ce stiu ca este in balta asta ) Nu te supara ca iti spun dar daca ai fost cu 9 tipuri de bile la pescuit si pesemne ca ai avut cite 300 grame din fiecare tip , spune multe despre partida pe care ai facut-o !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”