Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Da,e frumoasa balta insa e furajata zilnic si are si crap mare care sare de mama focului....da pe balta,nu in carlig!gabisandu scrie:Costa 100 ron 24 de ore. O balta unde iti poti perfectiona nada si tehnica, este mica iar populatia de crapi este mare. Este o balta de care te indragostesti repede.
E....pai am tarat de vreo 7 tipuri de bile....ce vreau sa spun e ca trasaturi am avut la fiecare35-40 minute,dar daca intepam se stia ca nu aveau mai mult de 600 de grame!Val Pangica jr scrie:Mai Iuliane - media de crap capturat al ultimele 2-3 concursuri este de peste 5 kg la Peris . Cum poti tu vorbi asa ? Poate nu ai avut noroc sau poate s-a intimplat ceva la tine , cu nada , cu locul , cu strategia de nadire , etc . Cine vrei sa-ti mai confirme si cit de serios vrei sa fie ? Citeste ultimele clasamente de anul asta de la Peris si reanalizeaza partida ta de pescuit .
IULIAN C scrie:E....pai am tarat de vreo 7 tipuri de bile....ce vreau sa spun e ca trasaturi am avut la fiecare35-40 minute,dar daca intepam se stia ca nu aveau mai mult de 600 de grame!Val Pangica jr scrie:Mai Iuliane - media de crap capturat al ultimele 2-3 concursuri este de peste 5 kg la Peris . Cum poti tu vorbi asa ? Poate nu ai avut noroc sau poate s-a intimplat ceva la tine , cu nada , cu locul , cu strategia de nadire , etc . Cine vrei sa-ti mai confirme si cit de serios vrei sa fie ? Citeste ultimele clasamente de anul asta de la Peris si reanalizeaza partida ta de pescuit .
Am renuntat la bilele pe baza de seminteturi ca am zis ca d-aia vine numai cortanica!
A fost si D-l Cristian Surdu cu un prieten dar in 2 zile ziceau ca n-au luat nimic!
Nu am contestat ca ar fi crap mare,din contra,stiu ca acolo sunt si crapi "capitali" si chiar in nr f mare,de asta sunt convins,insa nu trag sub nicio forma!
Cel putin nu atunci!
Balta oricum are nota 9 de la mine,eram convins ca e de 10 dar ast cand voi prinde eu acolo un crap mai mare de 5 kg
foarte curata,foarte ingrijita,foarte frumos peisajul!
Felicitari D-lui Albastroiu pt asta,nu am vrut sa fac antireclama(n-o sa fac asta NICIODATA si nici reclama!!!),atat am relatat cum a fost partida !
Toate cele bune!
P.S.:Citesc din noiembrie pe net si-n reviste totul despre Peris,stati linistit!
Vezi ca ne-am gasit niste prieteni comuni - sotii Atanasiu . Scuze inca o data pentru aia cu libelulele !dinu sorin scrie:In aceeasi perioada,de sambata ora 12pana duminica ora 12,am fost si eu.Cel mai mic 8 kg,cel mai mare 15 kg,5 in total.Colegii mei au luat si ei de 13kg,12 si mai multi intre 8 si 10 kg.Cred ca are mare importanta adaptarea stilului de pescuit la balta PERIS.Daca te mai duci o sa-l ghicesti!