Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Ce plumb ai folosit (forma ,gramaj) ...ce fir ?...ai dat si tu intr-o "burta" ,un anafor ceva ...intr-un loc unde intoarce apa ? Aveai agataturi ?aditza scrie:am aruncat lansetele.. si mi le aducea curentu la mal... n-am prins nimic deoarece nu cunosteam locu... nada,,, porumb,
In mod normal ,plumbul plat de 150 gr ar trebuii sa-ti tina montura in curent ,dar nu la distanta aia de 60 m. Cum era malul si fundul apei pe locul tau de pescuit ? In mod normal daca pe malul celalalt apa sapa (rupe malul si sunt pomi in apa) ,pe cel pe care esti tu apa depune (nu sunt praguri si plumbul aluneca) .In general la Dunare (cursul superior) se pescuieste in scurt ,in 10-25 m ,in gropi ori printre butuci . Nu te lua dupa directia la fir fiindca face burta si nu-ti indica locul unde ai montura (aceasta se opreste in unul din pragurile Dunarii )aditza scrie:am folosti fir 0.41 , plumbi 150 gr forma de para cu gaura in mijloc. am gasit agatatura pe malul celalalt la 60 de metrii de mine... dar erau curenti si... in zadar.