PESCUIT PE BALATON

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
szabo laszlo
Mesaje: 59
Membru din: Mar Dec 02, 2008 16:25
Puncte: 0
Localitate: TURDA

PESCUIT PE BALATON

Mesaj de szabo laszlo »

Salut ! Deschid subiectul pentru cei care ar fii interesati sa poata pescuii pe lacul Balaton in sezonul primavara si toamna iar pe timul verii ( Iunie -august ) daca doresc sa se relaxeze la o plaja sau alte activitati recreative acvatice ,
Pe scurt ar fii vorba de o asociere intre 5-10 pescari care sa achizitioneze o locuinta pe malul lacului care prin rotatie poate fi folosit de catre el si familia sau prieteni .
Se stie de potentialul piscicol al lacului care este in continua crestere la fel sunt si preturile terenurilor care au acces direct la apa (fara constructii ) sunt putine si pretul lor pleaca de la 100 000 euro .
O alternativa mai ieftina sunt apartamentele ,mai bine spus garsonierele construite de mai demult care au si propria plaja si acces la lac .
Concret urmaresc de mult piata imobiliara a lacului momentan s-a ivit o ocazie de o asemenea garsoniera de 25mp in Balatonfenyves la 63 000 euro ,este pe malul sudic cu apa mai putin adanca cat de bun e locul pt pescuit nu cunosc pt ca nu am pescuit in zona daca cineva a pescuit la crap in zona chiar il rog sa ne spuna (in concursuri rezultatele au alternat in functie de vreme )
Locatia se poate vedea aici ; https://www.youtube.com/watch?v=idYiEybMIs0
Locatia are si site al administratorului https://bf-udulo.hu/

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”