Rainbow Lake octombrie 2012

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

ciprian c

Re: Rainbow Lake octombrie 2012

Mesaj de ciprian c »

@shimanobig

am citit cap-coada, ce ai scris, si am ramas cu parerea ca eu vorbeam de mere si tu de cepe.

sincer nu ma intereseaza cine au fost primii romani pe Rainbow, decat la nivelul sa-i felicit ca s-au incumetat sa mearga pana acolo, ca nu e simplu, drumul lung si costisitor, bravo lor.

Referitor la Imre, gresesti, de cate ori organizeaza iesirile pe Rainbow se trag la sorti locurile la Debrecen, si asta chiar face bine afacerii lui, ca nu pescuiesti unde refuza altul ci chiar ai posibilitatea de a pescui de ex pe insula, cum s-a intamplat cu baietii din cluj, care au pescuit 2 saptamani in octombrie pe insula, ceea ce altii doar viseaza, sunt curios cand vei rezerva tu insula de la pascal direct vreodata in octombrie ? daca reusesti bv tie, dar nu prea cred.
deci locurile se trag intotdeauna la sorti de catre cei care cumpara de la Imre ! probabil daca cumperi a treia mana, normal ca nu mai tragi la sorti ca pescuiesti unde a tras la sorti cel care ti-a vandut.
asta asa ca o explicatie fiindca mi se pare ca tu vorbesti din auzite de la altii, eu iti spun ca participant la tragerea la sorti si din cele spuse direct de Imre.
Referitor la standul 5, iarasi vorbesti din auzite, nu e un loc favorit de peste mare, sunt altele.

Sa revenim la Ecsed, am fost de cateva ori pe acolo :D , intr-adevar n-am reusit decat 6 buc 20+, cel mai mare 23,300 kg, dar ma rog asta e parerea mea, ca Rainbow e mai dificil, dar poate sunt eu un pescar mai naiv :D

Referitor la bilele lui Bogdan Dragan nu am pescuit cu ele, daca voi ati avut rezultate cu ele foarte bine, l-am cunoscut pe Bogdan in octombrie la Rainbow, si mi-a lasat o impresie buna, asa ca daca pentru tine bilele lui au fost prinzatoare continua sa dai cu ele. Eu sunt mai oldschool imi place sa dau cu mixurile si bilele mele.

Iarasi, chiar daca ma repet, daca voi ati scos tot ce a tras va felicit, fiecare mai are de invatat, poate eu sunt mai naiv si mai scap pesti in agatatura, asa ca asta e.

ciprian c

Mesaj de ciprian c »

Vladut pescuitul e un bussiness si asta o stii si tu bine, fiecare incearca sa faca un ban, in cazul nostru revanzarea de locuri, o practica si englezii si ungurii, si probabil si romanii cand vor gasi o portita la Pascal.

Referitor la nada e nu discreditez nada romaneasca, si cu atat mai putin a lui BD, care sunt convins ca e de calitate, din moment ce multi o lauda.

Referitor la delta vs rainbow, stii cum e, de gustibus non disputandum, mie de exemplu imi plac baltile supuse presiunii pescarilor si unde crapii sunt precauti si nu ii pui usor pe saltea.
Sunt convins ca si delta are farmecul ei, sunt doar 2 tipuri de pescuit diferit.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Acum am vazut si filmuletul de la inceputul topicului, sincere felicitari ! Inteleg atunci si de ce te-ai indragostit de acest lac, este logic ! :D

Vorba lui Mircea Santimbreanu : " Perfida balta asta, iti da un baboi si te-a prins ptr tot restul vietii ! " In cazul tau, Rainbow ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ciprian c

Mesaj de ciprian c »

Multumesc pentru felicitari Vladut !
Chiar e o balta fenomenala, nu sunt eu in masura sa-i fac reclama, sunt altii mai titrati. Locke sunt ani in care baga si 250 de zile de Rainbow :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

ciprian c scrie:@shimanobig

am citit cap-coada, ce ai scris, si am ramas cu parerea ca eu vorbeam de mere si tu de cepe.

sincer nu ma intereseaza cine au fost primii romani pe Rainbow, decat la nivelul sa-i felicit ca s-au incumetat sa mearga pana acolo, ca nu e simplu, drumul lung si costisitor, bravo lor.

Referitor la Imre, gresesti, de cate ori organizeaza iesirile pe Rainbow se trag la sorti locurile la Debrecen, si asta chiar face bine afacerii lui, ca nu pescuiesti unde refuza altul ci chiar ai posibilitatea de a pescui de ex pe insula, cum s-a intamplat cu baietii din cluj, care au pescuit 2 saptamani in octombrie pe insula, ceea ce altii doar viseaza, sunt curios cand vei rezerva tu insula de la pascal direct vreodata in octombrie ? daca reusesti bv tie, dar nu prea cred.
deci locurile se trag intotdeauna la sorti de catre cei care cumpara de la Imre ! probabil daca cumperi a treia mana, normal ca nu mai tragi la sorti ca pescuiesti unde a tras la sorti cel care ti-a vandut.
asta asa ca o explicatie fiindca mi se pare ca tu vorbesti din auzite de la altii, eu iti spun ca participant la tragerea la sorti si din cele spuse direct de Imre.
Referitor la standul 5, iarasi vorbesti din auzite, nu e un loc favorit de peste mare, sunt altele.

Sa revenim la Ecsed, am fost de cateva ori pe acolo :D , intr-adevar n-am reusit decat 6 buc 20+, cel mai mare 23,300 kg, dar ma rog asta e parerea mea, ca Rainbow e mai dificil, dar poate sunt eu un pescar mai naiv :D

Referitor la bilele lui Bogdan Dragan nu am pescuit cu ele, daca voi ati avut rezultate cu ele foarte bine, l-am cunoscut pe Bogdan in octombrie la Rainbow, si mi-a lasat o impresie buna, asa ca daca pentru tine bilele lui au fost prinzatoare continua sa dai cu ele. Eu sunt mai oldschool imi place sa dau cu mixurile si bilele mele.

Iarasi, chiar daca ma repet, daca voi ati scos tot ce a tras va felicit, fiecare mai are de invatat, poate eu sunt mai naiv si mai scap pesti in agatatura, asa ca asta e.
Observ o usoara ironie in raspunsul tau si asta nu da bine la audienta :wink:
Deja parca vad ca acest dialog va aluneca spre faza cu: eu sunt mai tare sau mai mare,eu am prins mai mare si tot asa.
Vad ca avem pareri total diferite si asa o fi:tu ai tras la sorti locul insa noi am ales :wink:
Sa fi sanatos si pescar bun asa cum ai aratat ca esti :wink:
Si da....in 2014 in septembrie vom pescui pe Insula....dar cum ai spus tu,Octombrie pare a fi mai buna.Poate pescuiesti tu acolo :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

ciprian c

Mesaj de ciprian c »

Shimanobig, nu sunt genul conflictual, asa ca dpmdv intr-adevar nu are rost sa polemizam pe aceasta tema.
Nu te cunosc, poate odata ne intalnim si discutam despre subiectul asta, in rest nu sunt ironic si nici nu ma intereseaza unde si cand pescuiesti. Pentru mine nu va fi o tragedie nici daca nu voi mai pescui niciodata pe Rainbow.
In rest aceleasi urari de bine si fir intins pentru 2014 pe insula. Iti doresc un crap mai mare decat cel prins de mine.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

ciprian c scrie:Shimanobig, nu sunt genul conflictual, asa ca dpmdv intr-adevar nu are rost sa polemizam pe aceasta tema.
Nu te cunosc, poate odata ne intalnim si discutam despre subiectul asta, in rest nu sunt ironic si nici nu ma intereseaza unde si cand pescuiesti. Pentru mine nu va fi o tragedie nici daca nu voi mai pescui niciodata pe Rainbow.
In rest aceleasi urari de bine si fir intins pentru 2014 pe insula. Iti doresc un crap mai mare decat cel prins de mine.
Normal...on Rainbow...normal :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

povestea crapului de 34,2 kg, cel mai mare prins de un roman (ciprian ciarnau), o gasiti in revista PPT nr 5 (decembrie-ianuarie)
The One Team

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

UNDE O GASMIN, CA O CAUT DE O SAPTAMANA !!!
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Auchan, Cora, Metro si alte centre comerciale mari ! Gasesti si un calendar de birou inauntru ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”