am citit cap-coada, ce ai scris, si am ramas cu parerea ca eu vorbeam de mere si tu de cepe.
sincer nu ma intereseaza cine au fost primii romani pe Rainbow, decat la nivelul sa-i felicit ca s-au incumetat sa mearga pana acolo, ca nu e simplu, drumul lung si costisitor, bravo lor.
Referitor la Imre, gresesti, de cate ori organizeaza iesirile pe Rainbow se trag la sorti locurile la Debrecen, si asta chiar face bine afacerii lui, ca nu pescuiesti unde refuza altul ci chiar ai posibilitatea de a pescui de ex pe insula, cum s-a intamplat cu baietii din cluj, care au pescuit 2 saptamani in octombrie pe insula, ceea ce altii doar viseaza, sunt curios cand vei rezerva tu insula de la pascal direct vreodata in octombrie ? daca reusesti bv tie, dar nu prea cred.
deci locurile se trag intotdeauna la sorti de catre cei care cumpara de la Imre ! probabil daca cumperi a treia mana, normal ca nu mai tragi la sorti ca pescuiesti unde a tras la sorti cel care ti-a vandut.
asta asa ca o explicatie fiindca mi se pare ca tu vorbesti din auzite de la altii, eu iti spun ca participant la tragerea la sorti si din cele spuse direct de Imre.
Referitor la standul 5, iarasi vorbesti din auzite, nu e un loc favorit de peste mare, sunt altele.
Sa revenim la Ecsed, am fost de cateva ori pe acolo

Referitor la bilele lui Bogdan Dragan nu am pescuit cu ele, daca voi ati avut rezultate cu ele foarte bine, l-am cunoscut pe Bogdan in octombrie la Rainbow, si mi-a lasat o impresie buna, asa ca daca pentru tine bilele lui au fost prinzatoare continua sa dai cu ele. Eu sunt mai oldschool imi place sa dau cu mixurile si bilele mele.
Iarasi, chiar daca ma repet, daca voi ati scos tot ce a tras va felicit, fiecare mai are de invatat, poate eu sunt mai naiv si mai scap pesti in agatatura, asa ca asta e.