Revenire la Peris

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Revenire la Peris

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dupa aproape 2 ani de pauza, am revenit pe balta Peris 1, balta pe care am gasit-o neschimbata si la fel de cocheta. Am ales locul de pe fundul balti(dreapta locului "la vulpi"), unde am pescuit alaturi de Costel Stanila. Debutul a fost in forta, primul crap cantarind 16.5 kg .....Apoi a urmat o noapte alba, cu trasaturi din 40 in 40 de minute, dar nereusind sa-mi depasesc "recordul". A doua zi am reusit sa ma odihnesc cateva ore, fiind deranjat doar de cativa crapi de 8, 10 si 11 kg.... Seara ma gandeam ca voi face iar dezastru, dar modificarea brusca a vremii mi-a dat planurile peste cap, in urmatoarele 20 de ore nereusind sa prind decat cativa ciortani de 1 kg ! :shock: Aceasi nada, acelasi loc, aceasi strategie ! :roll: UNDE AM GRESIT ? :D ,m-am tot intrebat pe drum ,in timp ce trageam concluziile la rece.
Voi reveni in curand sa caut raspunsul, Perisul a ramas aceiasi balta frumoasa si plina de crapi mari pe care o stiam eu.
Felicitari Cristian Albastroiu.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

jump

Re: Revenire la Peris

Mesaj de jump »

Am inteles ca taxa la Peris este 13 sute / 24 h si ai voie cu maxim 4 lansete (cineva zicea chiar 5).

Intrebarea este: taxa e pe numarul de lansete sau pe numarul de pescari ?

Adica daca venim 2 pescari pentru 48 de ore si dam cu 4 lansete platim 260 RON sau 520 RON ?

remi

Mesaj de remi »

Puteti pescui doi pescari pe un singur stand, cu un singur set de lansete ( 4 ), contra taxei de 130 lei/24 h.

remi

Mesaj de remi »

Cel putin asa am pescuit eu, cu inca un prieten, asta pentru ca ma cunosc bine cu domnul inginer si mi-a facut un favor. Cel mai bine este totusi sa-l sunati pe dinsul sa stabiliti cum sta treaba. Este un om foarte intelegator, cam reticient ce-i drept la inceput, datorita faptului ca a avut incredere in oameni si multi l-au dezamagit, l-au vorbit pe la spate sau au furat peste, insa puteti deveni buni prieteni daca va dovediti a fi corecti.

Luci

Mesaj de Luci »

Vladut acum m-am intors si eu de la Peris.... :D intradevar balta a ramas neschimbata aceiasi crapi mari ...aceeasi frumusete a peisajului....tinind cont ca la ultima partida am patit ceva asemanator cu ce ai descris tu mai sus :mrgreen: mi -am schimbat strategia ...si am folosit la cirlig niste boiliesuri tari bine dipuite fortate un pic nu prin aroma ci prin lichide nutritive...ca nada ...am atasat pe meltex 3 bile solubile....a tras rar da bine... :wink: profit de aceasta ocazie si il felicit si eu pe domnul Albastroiu pt. modul exemplar de administrare a baltii.
Ps. Data viitoare cind te mai bate gindul sa mai faci o iesire de genul asta tipa si la mine ...
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

fortzu

Mesaj de fortzu »

Am incercat si eu weekendul asta Perisul cu prietenul Salam.A intrat o gramada de ciortan la kil.Prezente notabile doar trei.Unul de 18,unul de 10 si unul de 11,5 toti trei nervosi nevoie mare(spre satisfactia noastra)
Ar trebui sa maresc pretul de vanzare la NCS-uri dupa cum s-au comportat cu ala de 18 :D :lol: :D
As pune si poze dar nu stiu sa le micsorez :?:

fortzu

Mesaj de fortzu »

fortzu

Mesaj de fortzu »

hai ca am invatat sa micsorez poze :lol:
Fişiere ataşate
Resized 11,5 peris.jpg
Salam cu peste :))
(206.61 KiB) Descărcat de 2416 ori
Resized 18 kg peris.jpg
my new record
(215.83 KiB) Descărcat de 2414 ori

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

nu s-a aratat nimeni dornic de o partida pe Hobaia in weekend-ul asta asa ca am schimbat balta si vin direct cu o intrebare.
ce ati alege pt vremea asta? Hobaia sau Peris? Nu vreau sa se supere niciunul din administratori pe mine dar chiar sunt indecis.
La Hobaia am mai fost si ma gandeam sa schimb putin peisajul. Nu am pe nimeni sa ma recomande la Peris dar am sa incerc un telefon direct domnului Albastroiu.
Voi ce ati alege? Se anunta maxim 15 grade cu cer noros si ceva ploaie. Apa e rece dar nu am stare in casa!
Multumesc!

Sionut

Mesaj de Sionut »

raduionescu45 scrie:nu s-a aratat nimeni dornic de o partida pe Hobaia in weekend-ul asta asa ca am schimbat balta si vin direct cu o intrebare.
ce ati alege pt vremea asta? Hobaia sau Peris? Nu vreau sa se supere niciunul din administratori pe mine dar chiar sunt indecis.
La Hobaia am mai fost si ma gandeam sa schimb putin peisajul. Nu am pe nimeni sa ma recomande la Peris dar am sa incerc un telefon direct domnului Albastroiu.
Voi ce ati alege? Se anunta maxim 15 grade cu cer noros si ceva ploaie. Apa e rece dar nu am stare in casa!
Multumesc!
Verifica intai daca mai sunt crapii in balta sa nu-i fi bagat la iernat.
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”