gabi1 scrie:Filip Mihai scrie:Buna seara prieteni pescari, doresc ca la mijlocul lunii martie sa fac o partida de 24h (din pacate) pe acest minunat lac, ar fi pentru prima data, as dori de la cunoscatorii lacului cateva indrumari daca se poate!
Varlaam nu este carpodrom.
Pentru 24h poți să mergi doar dacă ai stomacul tare, ai șanse 99,99% să-ți plângi în palme la final.
va contrazic.poti avea rezultate foarte bune intr-o partida de 24 ore,daca pescuiesti corect,montura,nada,localizare poti avea o partida buna.
eu am pescuit anul trecut pe a7,a fost prima partida pe acest lac.sintr-o programare de 48 ore am ajuns sa pescuiesc doar 20 ore din cauza serviciului.cu ajutorul lui madalin cu care am stat de vb si am ales unele locuri ,,fierbinti,, am avut 2 prezentari,o ratare si un dropback in timpul strangeri taberiei,dropback scurt la care nu m-am dus de lene.este adevarat ca cele 2 prezentari au fost de ten dar tot pescuit se numeste.
concluzie:ia legatura cu administratia,rezerva ceva,stai de vb cu administratia(o sa primesti cele mai bune informatii si sfaturi)monturi corecte,bile mici pe carlig,nada putina(nu aruncati nada multa in lac.este egal cu zero)