Salut !Dragan scrie:Felicitari pentru ce faci acolo! Sper sa mai am ocazia sa-ti mai prind o data regele.
Sa vezi ce burtoi si-a facut,m-am speriat de el in toamna cand l-am vazut !

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Salut !Dragan scrie:Felicitari pentru ce faci acolo! Sper sa mai am ocazia sa-ti mai prind o data regele.
silviu_ms scrie:25570 de vizualizari...pt un topic fara certuri, scandal, federatii si campionate ...uite ca se poate si asa, totul prin ambitie si devotament
in ritmul asta ajunge balta pe primul loc din tara in ceea ce priveste numarul si greutatea trofeelor
succes !
poate ajunge numarul unul NUMAI daca seaca Sarulestiul,Tancabestiul,Moara Vlasiei 2,Greaca Cercani,Magura 9.............totusi, sa nu exageramsilviu_ms scrie:25570 de vizualizari...pt un topic fara certuri, scandal, federatii si campionate ...uite ca se poate si asa, totul prin ambitie si devotament
in ritmul asta ajunge balta pe primul loc din tara in ceea ce priveste numarul si greutatea trofeelor
succes !
Clona ?Sakal scrie:Lasati Clona din CS Caras sa isi faca damblaua !!!!
Sa te salut pretene !Madalin007 scrie:poate ajunge numarul unul NUMAI daca seaca Sarulestiul,Tancabestiul,Moara Vlasiei 2,Greaca Cercani,Magura 9.............totusi, sa nu exageramsilviu_ms scrie:25570 de vizualizari...pt un topic fara certuri, scandal, federatii si campionate ...uite ca se poate si asa, totul prin ambitie si devotament
succes !