Eu as opta pentru nada clasica de Solacolu care nu m-a dezamagit niciodata si anume la Planet 1016 de le Senzor , eventual de 24 mm pe aceasta vreme. Si la ac poti folosi Corbu Premium solubile de inceput si apoi tari ca sa faci selectie ! Si poti avea la tine si 1 kg de bile tari 1016 de 20 mm sa incerci si la snowmen !
carpone, voi sta la a doua casuta mare, si voi pescui pe locurile 12-13(in fata casutei). Asa voi face, pun doua pe solubile si 2 pe solubile cu pop-up. Ramane intrebarea Carping club Premium MEAT vs senzor 1016?
Asa ma gandesc si eu, mai ales ca peste tot pe unde am fost la pescuit si pe cine am auzit vorbind, CC Premium MEAT solubile si tari au fost de exceptie. O sa fac incercarea asta si voi lua 1kg de Classic meat solubil 24mm pentru nadit + 1 kg de premium MEAT solubil 24mm pentru nadit si carlig + un borcan de rig shot tari premium meat. Eu zic ca nu are cum sa nu prind cu aceasta nada. Dupa experiment revin cu poze si cu povestea... Pana atunci va multumesc de sfaturi si va doresc numai bine!
De incercat si Corbu Premium Senzor, ieri am avut 23 de trasaturi pe standul 17 ! Cu 8 kg captura pozata si de personalul baltii poate vor pune si poza pe site ! Am avut solubile dar sunt sigur ca trage si la boiles tare balta are mult peste. Conditii deosebite de pescuit si un administrator super ok (dl.George). Revin sigur la balta, poate si cu casuta de data asta !
M-am hotarat in privinta strategiei si nadei. Voi folosi Premium Meat 24mm pe firul de par si voi nadi cu cobra classic meat 24mm+la fiecare aruncare pun pe banda solubila 3 bile. Toate boilesurile vor fi solubile. Ce zice-ti am gandit bine strategia asta, avand in vedere ca renunt la pasta solubila de pe naditor in favoarea nadirii cu bile solubile? Va fi mai eficient asa sau momitorul cu pasta solubila ar da mai multe trasaturi?
intr-adevar, carpone. Deaia am si zis sa renunt la pasta pe naditor. Dar nadirea cu solubile imi va aduce vreun avantaj fata de naditor? Sper macar sa nu-mi aduca nici un dezavantaj