Gata m-ai convins Solacolu este plin de peste . Este lumea multumita ?Am vazut 5 poze cu 1 peste si sunt convins ca Solacolu are peste.
Solocaolu are foarte mult peste . Am primit 12 mesaje pe mp in care pescarii ma roaga sa nu mai comentez cu clovnul acestui forum scolit la Rahova si Jilava care nu stie altceva decit sa jigneasca cind nu ii convine persoana cu care converseaza .De frica lui si in urma jignirilor adresate recunosc.
Solacolu 2016 are foarte mult peste .
(Daca cineva reuseste sa il faca George sa ii restituie banii lu Nae Pescaru')
Nu imi aduc aminte ca eu sa fi cerut asa ceva nu nu , am spus frumos ca m-am simtit foarte bine , ca totul este la superaltiv ca este o ;ocatie pentru relaxare de nota 10 doar ca eu in 48 de ore nu am prins peste . Care este deranjul ? Deci nici cind lauzi o lacatie si spui ca arata si este super ca are personal de calitate nu e bine .
Ma repet din nou Solacolul 2016 are mult peste .
Stefan
Ca sa iti raspund in nota in care mi-ai scris tu dupa sculele care s-au vazut in pozele tale ai spus clar cit de pescar esti asa ca m-ai convins ca ma depasesti din toate punctele de vedere la pescuit, cu siguranta daca si eu as fi avut scule ca ale tale as fi prins si eu peste .Felicitari.
Fire cit mai intinse iti doresc .
Daca stai 48 de ore pe solacolu si nu prinzi peste(cand altii scot lansetele noaptea ca sa poata dormi).. .. ..te numesti PARTICULAR............din bun simt(daca ai)....nu ti mai da cu parerea in subiecte legate de pescuit.........ca sunt oameni aici care nu te cunosc si te ar putea crede
in mod normal nu poti cataloga o balta dupa 1-2-3 partide.poti sa ai nesansa sa faci acele partide intr-o perioada in care pestele nu colaboreaza cum ar trebui,sau poate nimeresti un loc nefrecventat de peste in acea perioada.pot fi foarte multi factori care influenteaza rezultatul unei partide.nu sunt partinitor dar nu l-am vazut\auzit\citit ca Nae sa se dea super mega extra mare pescar.e doar un pescar obisnuit care s-a dus la o balta unde a fost foarte incantat de conditiile oferite mai putin de pescuit in sine,el neprinzand nimic si ca orice pescar obisnuit dupa o partida ratata a tras o concluzie mai mult sau mai putin pripita ca balta nu are peste.asta nu consider ca este un motiv sa aruncati cu noroi in el si sa-l denigrati.omul si-a expus parerea lui strict personala si mai mult ca sigur subiectiva.eu sunt de parere ca aceasta polemica nu duce la nimic pozitiv...
Omu' asta nu e un pescar oarecare....el nu e pescar,si a creat un obicei din a arunca cu kk in munca oamenilor...inclusiv in munca mea si a colegilor mei la un concurs anul trecut.
PS
Daca te uiti pe topicul balta Lazar o sa faci legatura.....
sunt nou la capitolul participare la discutii.urmaresc forumul de cativa ani buni.cunosc personajul din postari,l-am cunoscut si la un concurs,cand a facut echipa cu Baboieru.concluzia care am tras-o referitoare la el este ca e un guraliv simpatic si inofensiv,haios in cele mai multe cazuri cand se exprima.o ia pe aratura destul de des DAR ma gandesc ca fiecare om merita putina intelegere,chiar un pic de ajutor cand apar dezechilibre mentale(nu spun ca e cazul la Nae),probabil ca o altfel de atitudine din ambele parti ar fi mai benefica acestui forum decat aruncatu cu rahat,parerea mea.
( Omu' asta nu e un pescar oarecare....el nu e pescar,si a creat un obicei din a arunca cu kk in munca oamenilor...inclusiv in munca mea si a colegilor mei la un concurs anul trecut.
PS
Daca te uiti pe topicul balta Lazar o sa faci legatura.....)
Te rog mult sa arati aici cea ce vrei sa spui cind cum si in ce fel am aruncat eu cu kakat in munca ta .
Si ce vrei sa spui despre topicul Balta Lazar ? Astept sa dovedesti cea ce ai afirmat aici.
Din ce ati afirmat aici e clar ca este vorba despre dujmanie pe fata
si cautati ca orice postare a mea sa o contestati . Exista o singura problema incercati sa faceti cea ce faceti fara sa jigniti si fara atacuri la persoana , combateti frumos si decent asa cum este normal .
Nu vad unde este crima in ce am scris aici , si ma repet am scris ca am fost anul trecut la Solacolul cazare de nota 10 personal de nota 10 totul este perfect pentru relaxare , numai ca eu in 48 de ore de pescuit nu am prins decit 1 caras de 50gr, unde este crima care am facut-o? Trebuia sa scriu ca balta are si 20000000t de peste sau cum ?Unde este crima facuta de mine ? Nu sunt nici primul nici ultimul pescar care scrie despre o balta unde a fost si nu a prins nimic , unde este crima facuta de mine ? Sa va aratati rautatea fata de persoana mea e simplu dar va rog frumos sa o faceti fara jigniri si atacuri la persoana. vA MULTUMESC ANTICIPAT
Si inca o rugaminte , rog toti fanii mei sa vina cu alte dureri ale lor astea ca nu sunt pescar ca nu am scule de pescuit ca nu stiu sa pescuiesc , ca sunt figurant sunt invechite si le recunosc.
Veniti va rog cu noutati nu cu vechituri din urma cu 5 ani , astea s-au prescris .