Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Nu stiu nimic, nu am mai fost pe acolo... si nici de concurs nu stiu nimic, nu este prezentat nicaieri pe forum ! O fi vreo braila intre prieteni...valiauto68 scrie:E un concurs Cupa overten!
Vad ca printre participanti nu mai apar echipele green lake, maty cu dan marinita, senzorul cu george slave..... Stiu baietii ceva despre cat peste mI e in balta?
Sant multi brasoveni....
Dupa plecarea lui marinita sambata si duminica era plina balta de sacosari.... Acum o saptamana era pustiu....pustiu....si la o partida de placere s-au prins doar 2-3 carasi obositi....
Vladut Mateianu ce ne spui? Tu stii mai multe?
Vladut Mateianu scrie:
si nici de concurs nu stiu nimic, nu este prezentat nicaieri pe forum ! O fi vreo braila intre prieteni...
Nu la asta ma refeream, daca si fi stiut as fi venit si eu (2-3 echipe) imi este draga aceasta balta !Marian Constantin scrie:Vladut Mateianu scrie:
si nici de concurs nu stiu nimic, nu este prezentat nicaieri pe forum ! O fi vreo braila intre prieteni...
Concursul este NON PROFIT si din pacate nu mai dispune de buget pentru promovarea pe Crapmania ...daca gasesc un sponsor voi plati si taxa de promovare pe site-ul Crapmania
Vladut Mateianu scrie: Nu la asta ma refeream, daca si fi stiut as fi venit si eu (2-3 echipe) imi este draga aceasta balta !
Dupa cum se vede avem deja o echipa Senzor inscrisa la concurs ....Marian Constantin scrie:Participanti
1.Energy BV - Rascanu Radu - Mustatea Lucian - Bragau Laurentiu
2.Carp Zone - Madalin Dirla-Mari Piticu-Urdarea Ionut ( daca nu se tine concursul de la Corbu )
3.Bax + parteneri
4.Fair Play - Ciprian Grigore+parteneri
5.Marian Nedelcu + Branzea Ovidiu + Vitus Levente BV
6.Borcan Catalin , Vioril +partener
7.Florin Maciuca + partener BV
8.Tnt Baits
9.Senzor 1 - Neacsu Dorin -Vasile Cornel
10.Lukacs Claudiu + parteneri
11.Fan Courier 1 -Florin+Veron
12.Fan Courier 2-Stelica+Georgian
13.Celmare Robert +parteneri
14. Laurentiu Crangasu + Adrian Dobre
15.Marius Alexe + Toni Comsa + Cristian Mitu
16. Razvan Gheorghe + parteneri
17.Glory of Carp - Duduman Florin si Stancu Nicusor
18.MG SPECIAL-CARP - Cristian Badislav+Daniel Badislav+Darvarianu Florin (Daca nu se mai tine boilies cup de la Green Paradise
4 locuri libere
numai achitarea avansului garanteaza participarea la concurs
pentru achitarea avansului tel 0730510005
ceva informatii?bogdanstate scrie:maine se baga navodul si vom vedea daca mai sunt pesti sau i-au furat paznicii si administratorii pe toti ! va tin la curent voi fi acolo !