Sulimanu 2013

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Stoica dragos
Puncte: 0

Re: Sulimanu 2013

Mesaj de Stoica dragos »

DA pescarii care vin ziua .... se fac manevre grave .... mare atentie ca intr-un an nu o sa mai aveti peste ...." nu pune lupu paznic la oi "
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dragos, ne-ar ajuta mult daca ai spune si numele celor din personalul baltii care accepta ca pescarii sa plece cu cat peste doresc...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Stoica dragos scrie:DA pescarii care vin ziua .... se fac manevre grave .... mare atentie ca intr-un an nu o sa mai aveti peste ...." nu pune lupu paznic la oi "
pai nu a dat nume dar a cam zis.... "nu pune lupu paznic la oi " se cam traduce "dai la paznic o bere si iti iei si pestele acasa...

Cat traim in romania si santem romani cuvantul HOT ne e tiparit in frunte!
PE DE ALTA PARTE DESI IL PRINDEM PE HOT SE AUDE PESTE TOT "DACA VA FI GASIT VINOVAT RISCA X ANI DE PUSCARIE/AMENDA ... ''

ali_sef2007

Mesaj de ali_sef2007 »

exact asa sa intamplat si cu LACUL 2 BUNGET...stoica dragos stie ce spune...
dupa ce a plecat.. Dan marinita, balta a mai mers maxim un an.
dupa care sa furat peste la greu,(chiar si membri clubului)

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

eu doar am tras un semnal de alarma .... nu vreau ca vreo persoana sa isi piarda locul de munca din cauza mea .... va zic doar sa fiti mai vigilenti ca e pacat sa se mai strice inca o balta cu o populatie de peste considerabila .... s-a plecat de pe balta cu 150 kg de pescar recent si asta e un singur exemplu .... ganditiva ce se poate intampla daca se tine ritmul asta intr-un an ....MARITI SECURITATEA DOMNILOR ... romanul are in gena furatul !!!!
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

Dumitrache

Mesaj de Dumitrache »

Stoica dragos scrie:eu doar am tras un semnal de alarma .... nu vreau ca vreo persoana sa isi piarda locul de munca din cauza mea .... va zic doar sa fiti mai vigilenti ca e pacat sa se mai strice inca o balta cu o populatie de peste considerabila .... s-a plecat de pe balta cu 150 kg de pescar recent si asta e un singur exemplu .... ganditiva ce se poate intampla daca se tine ritmul asta intr-un an ....MARITI SECURITATEA DOMNILOR ... romanul are in gena furatul !!!!
1 an?? e de ajuns 1 luna...

Cornel Vasile

Mesaj de Cornel Vasile »

Dumitrache scrie:
Stoica dragos scrie:eu doar am tras un semnal de alarma .... nu vreau ca vreo persoana sa isi piarda locul de munca din cauza mea .... va zic doar sa fiti mai vigilenti ca e pacat sa se mai strice inca o balta cu o populatie de peste considerabila .... s-a plecat de pe balta cu 150 kg de pescar recent si asta e un singur exemplu .... ganditiva ce se poate intampla daca se tine ritmul asta intr-un an ....MARITI SECURITATEA DOMNILOR ... romanul are in gena furatul !!!!
1 an?? e de ajuns 1 luna...

Pacat...sper sa ia cineva masuri....
CS SENZOR TEAM

herrr

Mesaj de herrr »

cu ce s-a populat? Pana acum Marinita ne spunea cantitatile, asa vad cateva poze cu Bitman si un mustacios. Plus ca e cam subtire, din Noiembrie pana acum nu am mai auzit de vreo populare, iar de scos s-a scos la greu.

si subscriu la cele spuse pe aici: noii paznici sunt "intelegatori", chiar ei te sfatuiesc cum sa faci si sa vorbesti dinainte ca sa pleci cu mai mult peste...e pacat de ce s-a facut pe balta in ultimii ani...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate aflam si nume de paznici "manjiti"... macar pe PM ! :wink:

Dan Bittman citeste acest forum si sunt sigur ca va lua masuri.... totusi a bagat (si baga) o gramada de bani, nu cred ca ii convine ca cineva sa-si bata joc de investitia lui...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

sa imi fie cu iertare, dar daca este adevarat ca au plecat pescarii acasa cu cate 150kg de fes, trebuie toata echipa administrativa sa fie data afara, inseamna ca nu isi face nimeni treaba, iar in acest fel balta ramane fara peste in 1-2 luni
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”