Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
pai nu a dat nume dar a cam zis.... "nu pune lupu paznic la oi " se cam traduce "dai la paznic o bere si iti iei si pestele acasa...Stoica dragos scrie:DA pescarii care vin ziua .... se fac manevre grave .... mare atentie ca intr-un an nu o sa mai aveti peste ...." nu pune lupu paznic la oi "
1 an?? e de ajuns 1 luna...Stoica dragos scrie:eu doar am tras un semnal de alarma .... nu vreau ca vreo persoana sa isi piarda locul de munca din cauza mea .... va zic doar sa fiti mai vigilenti ca e pacat sa se mai strice inca o balta cu o populatie de peste considerabila .... s-a plecat de pe balta cu 150 kg de pescar recent si asta e un singur exemplu .... ganditiva ce se poate intampla daca se tine ritmul asta intr-un an ....MARITI SECURITATEA DOMNILOR ... romanul are in gena furatul !!!!
Dumitrache scrie:1 an?? e de ajuns 1 luna...Stoica dragos scrie:eu doar am tras un semnal de alarma .... nu vreau ca vreo persoana sa isi piarda locul de munca din cauza mea .... va zic doar sa fiti mai vigilenti ca e pacat sa se mai strice inca o balta cu o populatie de peste considerabila .... s-a plecat de pe balta cu 150 kg de pescar recent si asta e un singur exemplu .... ganditiva ce se poate intampla daca se tine ritmul asta intr-un an ....MARITI SECURITATEA DOMNILOR ... romanul are in gena furatul !!!!