Unique Carp Team pe Nagykallo Ungaria

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
mariusangler
Puncte: 0

Re: Unique Carp Team pe Nagykallo Ungaria

Mesaj de mariusangler »

vanea_SILSTAR scrie:Dar de ce sunt si wcuri pentru femei ? Au si asa ceva pe balta, ca prea au tot ce doresti :!: :D
Sint dusuri si toalete separate pentru famei si barbati.echipamentul din ele rivalizeaza cu cel din hotelurile de 4stele si este produs de o firma renumita din Suedia. :wink: conditiile sint exceptionale,fara nici un compromis.
Mad carp Team

zoli1964

Mesaj de zoli1964 »

mariusangler scrie:O locatie super super, cu pesti frumosi si mofturosi.am facut o saptamana de vis in august si nu am nimic de reprosat D-lui Pamer,decat ca nu a amenajat lacul in Romania. :D Daca-ti pui mintea cu ciortanii de 8-10kg in doua zile esti terminat!!!!! :lol: :D In lac sint peste 80 buc de peste intre 18 si 23 kg.Cei mai mari au aproximativ 28 de kg, dar anul acesta nu s-a prins nici unul.le-am vazut pozele de la populare si sint frumosi foc. :D mergeti cu incredere si nu veti regreta,poate nu veti mai avea ocazia sa faceti o partida de pescuit,fara altceva decat nada, :D lansetele si banii din buzunar. :D
cu exceptia noului record a balti de 25.07 kg

edibss
pescar de competitie

Mesaj de edibss »

25 cu saltea cu tot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mario_kempes10

Mesaj de mario_kempes10 »

Daca tot a venit vorba despre saltea , trebuie sa mai mentionez ca fiecare ponton este dotat cu saltea de primire si nu mai este nevoie sa fie aduse de catre pescari.
Deasemenea fiecare ponton are cate o barca cu vasle in dotare , foarte usoara , iar cine doreste poate sa-si duca si sa foloseasca motor electric.Pentru reincarcarea acumulatorului sa aveti redresor , caci prize de curent aveti din belsug , inclusiv afara pe tereasa cabanei.
:D :wink:
Imagine "TAURUS CARP TEAM"

mario_kempes10

Atasez mai jos si o poza de ansamblu cu o casuta si ponton (pentru cei interesati , sa stiti ca este casuta nr. 13) :D :

Imagine

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

PS. daca nu va dati cu barca pe apa, in lipsa trasaturilor va puteti da cu barca pe gazon....de aia are roti..... :D :D :D :D
slowly we rot- by Obituary

George Balan

Mesaj de George Balan »

poate citesc si patronii de pe la noi care iti iau si pielea de pe tine si nu au nici pesti in balta.

mario_kempes10

Despre patronii de balti din Romania , ma abtin sa comentez , dar pot sa spun ca dl. Pamer , patronul locatiei din Nagykallo , este un om cu un caracter deosebit si un pescar , al carui palmares este de invidiat.Are la activ mai multe capturi de peste 30 kg , pe lacuri ca Rainbow din Franta.
Deasemenea , intr-o saptamana cat am stat la Nagykallo , m-am simtit ca si la mine acasa , prezenta paznicilor fiind foarte discreta , dar intotdeauna prompta atunci cand aveai nevoie de ceva.

tibi micu

Mesaj de tibi micu »

Am avut placerea sa pescuiesc cu Marius anul trecut in luna mai , am avut ocupate cam 10 casute dar patru au ramas libere din motive cam puerile, dar in orica caz si-au tras palme singuri ca au ales sa mearga la Palici in loc sa vina cu noi...in perioada din mai din cele sase casute ocupate ,toti pescarii si-au depasit recordul ,inclusiv eu cu un crap comun de 23,200 care l=am prins la 2 zile dupa ce a fost prins de A.Razvan pe standul 12, eu am pescuit pe 14..
Data 15-05-2010 , ora 20,50 , greutate 23,2 kg..jpg
Data 15-05-2010 , ora 20,50 , greutate 23,2 kg..jpg (138.4 KiB) Vizualizat de 1656 ori

tibi micu

Mesaj de tibi micu »

Am uitat sa spun ca in data de 27.10-01.11 suntem 12 casute :D din Romania , sper sa facem o treaba mai buna!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”