WEEKEND LA HOBAIA 26-28 mai

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

WEEKEND LA HOBAIA 26-28 mai

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ii rog pe cei care au petrecut acest weekend pe Hobaia, sa ne dea cateva detalii despre cum a decurs partida de pescuit, pentru ai ajuta pe cei din tara care vor veni la Cupa Cupelor. Si anume : Maestru, Tatae, Cornel Aqua, Gabi, Ovidiu Tutomir, Vio, Adi Dulau etc.
Multumesc.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

am petrecut 24 ore in zona standului A1 si ca o concluzie (vazand ce fac si restul pescarilor pe balta) pot spune ca mananca crapul ca disperatul aproape la orice fel de nada (bineinteles de calitate)
nu am mai vazut activitate in mal si corelat cu numarul mare de capturi pot spune ca pestele a terminat "bataia" , iar media se pare ca este mai mare ca anul trecut
miercuri vreau sa merg 24 ore in zona unde va fi noul sector C
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

exact acum am ajuns acasa...
pot sa va spun ca am pescuit in zona actualului sector C, locuri pe care am ajuns destul de bine dar cu 4x4...alte masini nu cred ca pot patrunde decat cu peripetii...
mananca pestele in 36 ore am luat exact 142.5 kg...am pescuit vis a vis de fane cu adi si pot sa confirme ca nu am avut timp sa stam...
surpriza e ca mananca carasul la boiles..am luat si la 2 de 15 mm si la boiles de 20 mm...probabil e mort de foame si incearca macar sa linga boilesurile si se agata ca tampitu...
pestele prins intre 1 kg si 8.5 kg...
cel marunt mananca destul de des...la orice dimensiune de boiles...doar daca dati cu peste 24 mm il mai selectati...
am avut si cativa care s-au "parcat" in stepii ramasi pe fund..agata oricum destul de putin...cind ii vine boala mananca la orice adancime...
in afara de teni toti crapii erau masculi deci crapoaicele sint inca lauze.
nu ne facem iluzii pentru ca si Darvari cu o saptamana inainte de concurs am luat 111 kg in 24 ore..si la concurs pe locul unde am dat noi s-au luat 12 pesti in 4 zile...
deci "rabdare si tutun"....sa ne vedem sanatosi la concurs...si sa dea Domnul sa iasa bine...
Fir Intins tuturor...

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Rezumat partida 48 ore Hobaia:
-loc: in stanga lui A1,loc fara probleme de agataturi,doar pe o lanseta mi s-a taiat firul de doua ori,probabil e vreun fier sau o tabla sub apa.
-total capturi: 40 bucati intre 2 si 7 kg.
-nada folosita : boiles de 16 si 18 mm.
-la montura ''om de zapada'' au intrat aia mai mari.
-trasaturi mai ales ziua,foarte rar noaptea.
-toti crapii comuni erau masculi,nici o femela !
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

DACA drumul este de genul "locuri pe care am ajuns destul de bine dar cu 4x4...alte masini nu cred ca pot patrunde decat cu peripetii... " se poate face ceva cu drumul pina saptamina viitoare ?????

is

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ iulian staicu

in principiu se poate cosii iarba, care e si cit o masina mica prin unele locuri dar asta nu rezolva cu nimic problema capcanelor...care pe drumul de sus mai sint cum sint ca le vezi...daaaaaaaaaa cele ascunse, prin iarba, mai aproape de mal..sint surprinzatoare...
concluzia e ca daca e vremea frumoasa si nu da de sus mai cu grija mai cu dibacie se intra si se iese...
daca Doamne fereste ploua 0 % sanse de iesit chiar si pentru 4x4

Ovidiu Tutomir

Mesaj de Ovidiu Tutomir »

Am pescuit putin in dreapta fostului A1.....bile de 18 dupa reteta made by Andrei :wink: ......cel mai mare un romanesc de 13kg dupa care m-a apucat ghinionul: am reusit performanta sa fac o entorsa la piciorul drept si in concluzie a trecut la "pupitru" partenerul meu (sotia mea) care a pus pe mal mai multi (nu foarte multi da' nici foarte putini, nu i-am numarat ca ma durea piciorul ca dracu') crapi , cel mai mare de 6 kg.

Cupa Cupelor se anunta............completati voi dupa imaginatie.
Ovidiu Tutomir - APCR

patabum

Mesaj de patabum »

Ovidiu Tutomir scrie:Am pescuit putin in dreapta fostului A1.....bile de 18 dupa reteta made by Andrei :wink: ......cel mai mare un romanesc de 13kg dupa care m-a apucat ghinionul: am reusit performanta sa fac o entorsa la piciorul drept si in concluzie a trecut la "pupitru" partenerul meu (sotia mea) care a pus pe mal mai multi (nu foarte multi da' nici foarte putini, nu i-am numarat ca ma durea piciorul ca dracu') crapi , cel mai mare de 6 kg.

Cupa Cupelor se anunta............completati voi dupa imaginatie.
Ovidiu, imi pare tare rau sa citesc despre "performanta" ta. Sper sa te faci bine cat mai curand. Incearca sa-ti faci din leucoplast o gheata, sa-ti tina glezna strans, daca nu ti-ai pus deja ghips. Complimente sotiei.

Ovidiu Tutomir

Mesaj de Ovidiu Tutomir »

@ patabum

Merci pt grija si complimente!
Am fost la doctor ...rezultat= fasa elastica, picioru-n sus si fastumgel, deja ma simt mult mai bine ca altfel ........ :lol: :lol: :lol: sa ma vezi topaind pe langa bete la Cupa Cupelor
Ovidiu Tutomir - APCR

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cind ti-ai revenit Ovidiule asa repede ca ieri la sedinta erai in carje :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”