Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
De ce nu îți cumperi 4 saci găsești în brintex cu 25 lei bucata ...e mai simpluCretzu194 scrie:Va salut, cine din zona Brasov ma poate ajuta pentru data de 16.04.2016 cu 4 saci de pastrare? Voi participa la un concurs si mai am nevoie de 4 saci.
Ma poate ajuta cineva cu 4 saci pentru 1 zi? Contra cost bineinteles!
Cretzu194 scrie:Partida de 24h la Belin( Movile ), am fost 3 persoane, 12 ciortani, un amur scapat la mal si cativa ciortani scapati. Misca pestele la Belin dar este mic.
pescardecrap0308 scrie:De ce nu îți cumperi 4 saci găsești în brintex cu 25 lei bucata ...e mai simpluCretzu194 scrie:Va salut, cine din zona Brasov ma poate ajuta pentru data de 16.04.2016 cu 4 saci de pastrare? Voi participa la un concurs si mai am nevoie de 4 saci.
Ma poate ajuta cineva cu 4 saci pentru 1 zi? Contra cost bineinteles!Cretzu194 scrie:Partida de 24h la Belin( Movile ), am fost 3 persoane, 12 ciortani, un amur scapat la mal si cativa ciortani scapati. Misca pestele la Belin dar este mic.
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Bat-o voia de limba romana.....horica85 scrie:Scuzama ca te-am facut membru de 4 patru zile asa am vazut cand sa incarcat pagina dar restu e valabil .
Experienta mea la Bela sa soldat cu talonul masinii luat bani si telefon asa ca mie nu mia placut . Asta nu inseamna ca balta nu are peste sau sa insinuam alte lucruri