Ceas elegant

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere orice altceva in afara articolelor de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

incepator1980

Ceas elegant

Mesaj de incepator1980 »

se scoate la vanzare un ceas Timberland, foarte frumos si elegant, merge impecabil, curea de piele genuine, nu prezinta nici un defect.
se trimit poze celor interesati.
pretul de vanzare este de 275 ron ( pret achizitie 650 ron).

incepator1980

Re: Ceas elegant

Mesaj de incepator1980 »

pret putin negociabil pentru un ceas foarte frumos, iar daca banii se depun in cont scadem inca o data din pret.

incepator1980

Mesaj de incepator1980 »

cateva detalii in plus:
Timberland s-a lansat pe piata din SUA ca si producator de incaltaminte pentru barbati. In anul 1980 Timberland a devenit un brand international, completandu-si gama de produse cu ceasuri. Timberland scoate rar ceasuri si cu design deosebit.
Modelul care se vinde nu l-am gasit pe internet ca sa dau un link pt el, celor interesati eventual pot sa le dau seria de pe el si poate il gasesc, sau din poze se poate cauta modelul.Ceasul este masiv,calibru46mm, grosime 10mm, materiale de foarte buna calitate, carcasa este din otel inoxidabil ( pentru o rezistenta crescuta), subacvatic 50m, cronograf la el, cu afisare data, quartz,ecran din minerale ( nu se zgarie), limbile se vad si pe timp de noapte.
Mai multe se pot vedea si in pozele care le trimit celor interesati.

Facem si o reducere de pret, pret nou -245 ron.

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

Pune si tu poze , din mai multe pozitii ! :wink:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

:lol: :lol: incepator1980, calibrul se refera la mecanism care este o chinezarie ordinara, 46mm reprezinta dimensiunea"conservei" :lol: fara coronita(remontoar),in rest ce sa-ti spun,...ai grija cu umflatul sa nu explodeze. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

incepator1980

Mesaj de incepator1980 »

R.R. FISHING TEAM scrie:Pune si tu poze , din mai multe pozitii ! :wink:
in aceasta seara o sa pun poze.

incepator1980

Mesaj de incepator1980 »

gabi1 scrie::lol: :lol: incepator1980, calibrul se refera la mecanism care este o chinezarie ordinara, 46mm reprezinta dimensiunea"conservei" :lol: fara coronita(remontoar),in rest ce sa-ti spun,...ai grija cu umflatul sa nu explodeze. :wink:
multumesc pentru parerile tale ( daca-ti dai cu parerea scrie macar complet ceva), calitate extraordinara ce sa mai zic, asa de.... Gura Oborului e ok

Cam asta ar fi definitia "mai completa" a calibrului unui ceas in zilele noastre ( daca gresesc rog pe cei cunoscatori sa ma corecteze)

Calibrul este un sinonim al marimii. Acest termen a fost folosit de Sully in jurul anului 1715 pentru a face referire la configuratia si dimensiunile diferitelor axe ale mecanismelor, roti, casete, etc. De atunci, notiunea de calibru a fost folosita pentru a indica forma mecanismului, puntile acestuia, originea ceasului, numele fabricantului, etc.
Calibrul rotund este cel mai des intalnit. Acesta descrie diametrul carcasei, masurat in “ligne”(sau ligne parisienne, unitate folosita traditional in orologerie inainte de adoptarea sistemului metric) sau milimetri, spre exemplu un calibru rotund de 10’’’/22.5mm.
Calibru. Defineşte dimensiunea şi forma unui mecanism şi a pieselor sale. Denumirea calibrului permite o identificare exactă a ceasului, de exemplu pentru comandarea pieselor de rezervă.

tot respectul.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

incepator1980, dupa ce porti si ce ce debitezi recunosc ca nu sunt suficient de inteligent incat sa te pot determina sa intelegi cum sta treaba cu un ceas adevarat, tu nici la cele fashion nu te pricepi.La ceasurile de unica folosinta (cazul tau) nu exista piese de rezerva . :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

incepator1980

Mesaj de incepator1980 »

pai ce sa zic si eu, sunt pline forumurile de oameni ca si tine care doar stau si isi dau cu parerea despre lucrurile altora...probabil te pricepi la toate, vad ca si in subiectul cu Rosia Montana esti foarte activ...esti ceva de vis ce sa mai zic, probabil de aceea merge si tara asta cum merge ca nu ducem lipsa de oameni care sa isi dea cu parerea, dar care in fond nu fac nimic...ai timp destul sa stai pe forumuri , nu?
oricum iti multumesc ca ai stricat topicul, sau tu doar ai vrut sa ajuti alti utilizatori sa nu cumpere ceva "chinezarie", la care nu exista piese de rezerva vorba ta.
chiar nu-i inteleg pe oamenii ca si tine, dar no asta sunt eu, da-mi un motiv pt care ai scris ce ai scris si inteleg.
..eu nu as putea sa stric topicuri asa , ca eu sunt mai destept, oricum eu zic sa le scri celor de la Timberland sa scada preturile la ceasuri, ca ei sunt prosti si tu destept....si tu ai facut multe la viata ta, pe forumuri ...ca altundeva m-as mira.
pt mine esti doar un frustrat,un gunoi de om, cu ceasuri de calitate bine-nteles.
cum ar fi forumurile daca fiecare dintre noi am strica si am scrie doar asa din rautate pe alte topicuri.
oricum pe mine m-ai convins si cu treaba asta, eu renunt la forumul asta....ai reusit, poti sa-ti alegi din vitrina cu produse ce doresti.
sti cum vad eu topicurile astea, daca iei ceva si cumperi esti super ok, cand vrei sa vinzi ceva sar toti pe tine ca nu stiu ce si nu stiu cum, daca as fi scris si eu la fiecare achizitie una alta era bine nu? dar sa sti frate ca pe lumea asta mai exista si oameni....
multa sanatate la toata lumea.
rog moderatorii sa-mi inchida toate topicurile.
mi-e scarba, m-am convins cu forumurile...sa traiti.
nu mai onorez nici comenzile care le-am facut, multumiti utilizatorului gabi1, nu de alta dar poate incep sa scriu si eu una alta despre un produs sau altul...prefer sa raman cum sunt.
v-am pupat pe toti.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Bazar Diverse”