2 CAMERE AMENAJATE LUX
DACA DORESTI SA DE RASFETI INTR-O CADA CU HIDROMASAJ, SA TE SIMTI CONFORTABIL INTR-UN DECOR MOBEXPERT, CU PARCHET MASIV DIN STEJAR, CU ELECTROCASNICE DE LUX FRANKE SI AER CONDITIONAT DAIKIN(si in bucatarie), LOC PARCARE MERITA SA VEZI apartamentul din Aleea Barajul Bistritei nr. .., bl. ..., sc. 1, et. 2/10, ap. ..., interfon ... sector 3, Bucuresti, Titan, (REBREANU colt cu 1 DECEMBRIE, complex Alba, la cateva minute de statia de metrou Titan, la 20 de m de o scoala, cu alte 3 scoli pe o raza de 400-500 de m, la fel si gradinite si crese - pe raza de cateva sute de metri -la 5 minute de Liceul Teoretic Al. Ioan Cuza de la Complexul Minis), et. 2/10, complet renovat si mobilat, termopan stejar, instalatii electrice(cupru), sanitare si termice complet inlocuite - inclusiv coloanele - parchet STEJAR MASIV, tapet MOBEXPERT, usi din stejar, baie renovata - cada hidromasaj - masina de spalat, bucatarie lux - obiecte si accesorii FRANKE( blat granit, plita+cuptor+hota FRANKE, spalator FRAGRANIT, baterie FRANKE, mobilier cu amortizare Bloom, prize si intrerupatoare AVE italiene stejar, frigider mare Daewoo cu ioni de Ag), aer conditionat in 2 camere si bucatarie Daikin, usa intrare MAKO cu yale MOTTURA, sufragerie mobilata, dormitor lemn nuc retro cu furnir nuc, televizor PANASONIC, aspirator, storcator fructe HEINNER, 359,99 euro/luna NEGOCIABIL!
P.S. Loc de parcare platit!
P.P.S. Am o problema cu telefonul..."renumitul si laudatul " Samsung...cand pot fi apelat...cand nu...pana se rezolva...puteti suna si la numarul sotiei mele...imi cer scuze pentru inconvenient...insa...nu e vina mea...
P.P.S. PRETUL DE VARA ESTE 1450 LEI...neg...
0728.127.677/0727.708.540
Pentru poze...sunt nevoit sa cer din nou ajutor!