...nu gabi1, departe de mine gindul astagabi1 scrie:Dom' Viorel, ce insinuati mai sus este recomandat celor minori ca circumstanta atenuanta la VIOL.viorel dulamita scrie:Cornel, es nem cerespalinko![]()
!
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
...nu gabi1, departe de mine gindul astagabi1 scrie:Dom' Viorel, ce insinuati mai sus este recomandat celor minori ca circumstanta atenuanta la VIOL.viorel dulamita scrie:Cornel, es nem cerespalinko![]()
!
![]()
viorel dulamita scrie:...nu gabi1, departe de mine gindul astagabi1 scrie:Dom' Viorel, ce insinuati mai sus este recomandat celor minori ca circumstanta atenuanta la VIOL.viorel dulamita scrie:Cornel, es nem cerespalinko![]()
!
![]()
, in general se foloseste ca "medicament" special, pentru prieteni deosebiti
si putin...antrenati...pt minori am "ceva" de vreo 12 ani
...
He heeeei! Si daca-ti vin la masa si-ti cer o tuica buna arunci wisky-u` la canal.GClaudiu scrie:E buna nea Cornele, tata are de 7ani.Puneti acolo, da sa stiti ca mai nou se bea whisky!!!! Vi-l recomand cu placere si nu sunt ironic. Daca-mi vine tata cu tuica la nunta, i-o vars la chiuveta.
cornel.s scrie:He heeeei! Si daca-ti vin la masa si-ti cer o tuica buna arunci wisky-u` la canal.GClaudiu scrie:E buna nea Cornele, tata are de 7ani.Puneti acolo, da sa stiti ca mai nou se bea whisky!!!! Vi-l recomand cu placere si nu sunt ironic. Daca-mi vine tata cu tuica la nunta, i-o vars la chiuveta.
Las-o acolo frate daca-i marfa buna ca daca-ti deschide omu` usa nu-ti vine pentru apa de plosnite facuta-n garaj. Un wisky single malt ( eu doar asa beau, over 12 ) te costa o avere si nu te vad eu cheltuind asa pentru prieteni.