Atunci iti mai bag si o mu-ieDan Serban scrie:Cred ca ai scabieRazvanG scrie:Ma pish pe tine.Dan Serban scrie:Salut, mai este valabil anuntul?![]()
![]()
.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Atunci iti mai bag si o mu-ieDan Serban scrie:Cred ca ai scabieRazvanG scrie:Ma pish pe tine.Dan Serban scrie:Salut, mai este valabil anuntul?![]()
![]()
.
Ai baut apa la hamsteri, sa-ti vie rau..RazvanG scrie:
Atunci iti mai bag si o mu-ie
stress scrie:Anunt de ultima ora!!!!!!!!!!!!
Garcea suna pe toata lumea sa afle cine este bogdan5. Vrea sa-l pricopseasca cu aceste animalute![]()
![]()
![]()
![]()
Bre nea Garcea, nu-ti vezi de treaba ta sau vrei sa te plimbam cu lesa sau in portbagaj pe Calea Victorieistress scrie:Anunt de ultima ora!!!!!!!!!!!!
Garcea suna pe toata lumea sa afle cine este bogdan5. Vrea sa-l pricopseasca cu aceste animalute![]()
![]()
![]()
![]()
Esti de belea !!razvan u. scrie:Soareci se pot vedea maine in parc la opera.
Ai scoate garcea la plimbare.
Bah Bogdanele tata,de plimbat pana acum,nu m-am plimbat nici in lesa iar in portbagaj doar am plimbatbogdan5 scrie:Bre nea Garcea, nu-ti vezi de treaba ta sau vrei sa te plimbam cu lesa sau in portbagaj pe Calea Victorieistress scrie:Anunt de ultima ora!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gata taticule/unchisorule, nu stii de gluma...sunt baiat necajit nu am bani de amenzi... sau ai luat-o de serviciBah Bogdanele tata,de plimbat pana acum,nu m-am plimbat nici in lesa iar in portbagaj doar am plimbat![]()