Moderatori: Bogdan Dragan, mitudaniel
Salut Bogdan! Cand incep livrarile Robin Redului?Bogdan Dragan scrie:Dupa cum v-am promis de la 1 Martie incepem promotia ALL YEAR (concept unic pe piata de nadelor premium de la noi).
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest concept reamintim:
"Promotia All Year se va desfasura dupa cum urmeaza:
Fiecare saptamana va fi dedicata uneia dintre cele doua categorii :
-ingrediente boilies (pentru cei care prefera sa-si ruleze singuri boiliesurile) si aici vor intra : ingrediente de mix, lichide nutritive, arome, mixuri si lichide consacrate Bogdan Dragan, etc. la super preturi!
-produse gata preparate (pentru cei ce nu au timp sa-si produca singuri boiliesurile) si aici vor intra: boiliesuri proaspat rulate, boilies de carlig, pop-upuri, pasta solubila, etc. deasemenea la super preturi.
Cele doua promotii vor alterna pe tot parcursul anului, o saptamana fiind dedicata ingredientelor, urmand ca urmatoarea saptamana sa fie dedicata produselor gata preparate."
Si ca sa incepem in forta vin in intampinarea voastra cu o promotie imbatabila...si anume:
Robin Red Haith's la 50 lei/kg!!!
Promotie valabila in intervalul 9-15.03.2015
Urmatoarea saptamana va fi dedicata produselor gata preparate!
Comenzi pe PM sau la 0721.446.498
Salut, abia am inceput productia, saptamana viitoare se vor livra toate comenzile de pasta. Totul va fi super proaspat! Multumesc!odsec scrie:buna,cand sa astept pasta comandatamultumesc
Bogdan Dragan scrie:Dupa cum v-am promis de la 1 Martie incepem promotia ALL YEAR (concept unic pe piata de nadelor premium de la noi).
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest concept reamintim:
"Promotia All Year se va desfasura dupa cum urmeaza:
Fiecare saptamana va fi dedicata uneia dintre cele doua categorii :
-ingrediente boilies (pentru cei care prefera sa-si ruleze singuri boiliesurile) si aici vor intra : ingrediente de mix, lichide nutritive, arome, mixuri si lichide consacrate Bogdan Dragan, etc. la super preturi!
-produse gata preparate (pentru cei ce nu au timp sa-si produca singuri boiliesurile) si aici vor intra: boiliesuri proaspat rulate, boilies de carlig, pop-upuri, pasta solubila, etc. deasemenea la super preturi.
Cele doua promotii vor alterna pe tot parcursul anului, o saptamana fiind dedicata ingredientelor, urmand ca urmatoarea saptamana sa fie dedicata produselor gata preparate."
Si ca sa incepem in forta vin in intampinarea voastra cu o promotie imbatabila...si anume:
Robin Red Haith's la 50 lei/kg!!!
Promotie valabila in intervalul 9-15.03.2015
Urmatoarea saptamana va fi dedicata produselor gata preparate!
Comenzi pe PM sau la 0721.446.498
Robin Red-ul a fost livrat tuturor celor ce au comandat. Se pare ca a fost o incurcatura si v-am sarit...va rog sa ma sunati la 0721446498 sa rezolvam problema. Multumesc!eus scrie: Promotia la Robin Red are vreo sansa sa mai revina (in urmatoarele 4-6 saptamani)?