BALTA BUNGET 1 - REGULAMENT SI TAXE 2015

http://www.balta-pescuit.com/

Moderatori: Dan Mateianu, Andrei Suciu

Încuiat
Crapmania.ro
Pescar de competitie
Mesaje: 252
Membru din: Lun Oct 11, 2010 12:35

BALTA BUNGET 1 - REGULAMENT SI TAXE 2015

Mesaj de Crapmania.ro »

REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2015
1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament şi va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit numai in cazul in care ESTE DE ACORD cu aceste reguli,VA RAMANE LA PESCUIT !
2. Sotia sau copilul (in virsta de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe BUNGET 1, au dreptul sa pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul!
3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul are dreptul să controleze şi să cântărească peştele capturat de pescari!
4. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele de mai jos, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment
5. Toate autovehiculele, se parcheaza obligatoriu in partea dreapta a drumului.
6. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite )
7. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 4 KG SI PESTE 1 KG,pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa.
8. Pescarul va lansa OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis! In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou!
9. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit!
10. Capturile de CRAP SALONTA nu pot fi retinute indiferent de greutatea pe care o au si se vor elibera imediat ce au fost capturate in apa in stare vie si fara a fi ranite !
11. Este interzisa punerea peștilor in acelasi juvelnic de catre 2 (doi) sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari !
12. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele, pe care l-a retinut si care a fost pastrat in juvelnic, cu altul prins ulterior !
13. Insotitorul sau insotitorii pescarului, nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog !
14. Fiecare pescar trebuie sa fie dotat obligatoriu cu saltea de primire si in plus cu juvelnic sau sac de pastrare (pentru cel care vrea sa retina peste) !
15. Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile, etc, care pot deranja ceilalti pescari de pe lac, insa pescarul poate sa faca un gratar, sa bea o bere, dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze ceilalti pescari .
16. Pescarii pot sa faca si REZERVARI, dar NUMAI CU 24 DE ORE INAINTE de efectuarea partidei de pescuit la tel 0733749868 Andrei
17. TAXE : 40 RON FARA RETINERE DE CRAP,DOAR CARAS SI BIBAN,CLEAN
80 RON CU RETINERE 4 KG DE CRAP +CARAS SI BIBAN,CLEAN
100 RON CU RETINERE 6 KG DE CRAP +CARAS SI BIBAN,CLEAN
Multumim anticipat!

http://www.balta-pescuit.com/

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “BUNGET 1”