EVITATI BALTA BUNGET BRATESTI - LACUL 2

Site suspendat din motive de "seriozitate" ale administratorului lacului Bunget.

Moderator: bogkba

Închis
Crapmania.ro
Pescar de competitie
Mesaje: 226
Membru din: Lun Oct 11, 2010 12:35
Has thanked: 0
Been thanked: 0

EVITATI BALTA BUNGET BRATESTI - LACUL 2

Mesaj de Crapmania.ro » Lun Aug 26, 2013 17:38

Dat fiind neseriozitatea administratorului Bogdan Caba, care nu si-a platit serviciile de publicitate pe care le-a solicitat site-ul Crapmania.ro (in conditiile in care ne-a promis de peste 50 de ori ca plateste, etc), va recomandam sa evitati aceasta locatie pentru a nu avea probleme. Noi nu recomandam balti cu astfel de istoric si ii atentionam din timp pe eventualii clienti.

Astfel, d-nul Bogdan Caba & Lacul 2 Bunget Bratesti vor trece pe lista TEPARILOR.

bogdanionescu
Mesaje: 5
Membru din: Mar Aug 27, 2013 19:16
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: EVITATI BALTA BUNGET BRATESTI - LACUL 2

Mesaj de bogdanionescu » Mie Aug 28, 2013 9:42

Va rog sa prezentati public contractul de publicitate semnat si stampilat de catre admin, cat si factura emisa!Totodata va rog sa va cereti scuze public pt imaginea urata care incercati sa o faceti atat lacului 2 Bunget cat si adminului acestuia! Sper sa nu fiu banat cum faceti de obicei cu cei care scriu ceva contradictoriu cu postarile dvs!

Avatar utilizator
ionut72
pescar de competitie
Mesaje: 2768
Membru din: Mar Oct 09, 2012 15:52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: EVITATI BALTA BUNGET BRATESTI - LACUL 2

Mesaj de ionut72 » Mie Aug 28, 2013 15:30

Contractul este, in fapt, specie a intelegerii. Nicaieri in lumea civilizata nu se face atata caz de hartii! De cele mai multe ori contractul inseamna, de facto, un "gentelmen's agreement", parafat printr-o strangere de mana. D'aia n-are Romania paduri, ca le-am taiat sa le facem hartii!

Crapmania si-a respectat contractul, adica a permis si gazduit publicitatea baltii respective pe site-ul propriu? Daca raspunsul e DA, asta e o dovada irefutabil suficienta ca si-a respectat partea de intelegere si, sa ceri si "alte dovezi" in afara acesteia, devoaleaza mentalitatea de tepar/lichea si un grav handicap intelectual.

Teparii asa merita: sa fie aratati cu degetul si sa li se faca antireclama maxima peste tot unde e posibil!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Avatar utilizator
Dan Mateianu
Site Admin
Mesaje: 2977
Membru din: Mie Ian 16, 2008 9:52
Puncte: 300
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Re: EVITATI BALTA BUNGET BRATESTI - LACUL 2

Mesaj de Dan Mateianu » Mie Aug 28, 2013 16:50

Bineinteles ca a existat un contract, pe care d-nul Bogdan Caba, reprezentantul SC AER TOTAL 2005 SRL nu s-a obosit niciodata sa-l trimita inapoi semnat.

De altfel, primele 4 luni din contract le-a platit (desi noi dupa primele 2 luni de neplata i-am suspendat serviciile de publicitate) - apoi m-a rugat sa ii pun din nou reclama pe site, timp in care ne-a amanat permanent cu plata (diverse motive: operatie, spital, plecat din tara).

D-nul Valentin Simescu (membru al forumului Crapmania) poate sa confirme cele spuse de mine.

Iar noi, solicitam plata doar ptr lunile in care balta a avut banner pe Crapmania, nu si in perioada in care desi eram sub "contract" le-am suspendat serviciile. De altfel, D-nul Caba s-a angajat ca o sa plateasca serviciile de publicitate (era constient de ele) - inca din noiembrie anul trecut cand mi-a spus ca dupa ce vinde pestele (fitofagul) - trebuie sa-i intre banii de la restaurante, si alte zeci de motive din astea.

Cat despre contracte d-nule Bogdan Ionescu (care nu stiu cine sunteti, ati face bine sa va prezentati) - ele sunt confidentionale, iar in momentul in care noi le semnam ne asumam confidentialitatea lor.

senzor planet
Închis

Înapoi la “BUNGET”