ALT FILMULET FRUMUSEL...!!!

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

Mesaj de marin laurentiu »

@sunny

c&r este o regula doar acolo unde este impus,in rest este o OPTIUNE,dar ...AICI este o... mentalitate. tu nu ai gresit decat...siteul.
no offens pls...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

braconieri astia trebuie exterminati !
va dati seama cati pesti a furat personajul in cauza de la Darvari ?
:evil:

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@yeti
De unde sti tu,omul zapezilor k personajul in cauza a furat pestii la Darvari???
-Ai cumparat tu de la el si scria darvari pe coada lor??
-L-ai vazut tu sau l-ai auzit pe Victor Oana ca sa plans de PERSONAJ k ia furat pestii?
-De ce faci niste afirmatii nefondate??
Campion National 2011

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mai sorica, las-o si tu mai moale, fiindca locul acelui filmulet nu era pe site-ul asta. deja incercam sa facem cluburi sportive, sa participam la cat mai multe concursuri, sa avem rezultate cat mai bune si in primul rand sa ELIBERAM crapii...filmuletul s-ar fi potrivit mai bine pe celalalt site unde toti utilizatorii urasc concursurile si dracul stie ce fac cu pestii...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

odsec

Mesaj de odsec »

domnule cornelserbu va rog foarte mult nu faceti afirmati de genul asta ca cei care sunt pe celalalt site cum ziceti dv sunt niste pescari de nimicuri ,nu eliibereaza pesti ,"sau dracul stie ce fac cu pestii"ca s-ar putea ca unii dintre ei au eliberat pesti mult mai inainte ca dv.sau altii de pe acest site sau au pescuit inaintea dvs si chiar au participat la concursuri ,si asta fara suparare

t-rex

Mesaj de t-rex »

.filmuletul s-ar fi potrivit mai bine pe celalalt site unde toti utilizatorii urasc concursurile si dracul stie ce fac cu pestii...[/quote]
bai nea cornelus, fi si mata mai ponderat in afirmatii si nu generaliza,ca nu e frumos ce scrii,jicnesti gratuit,caterinca ieftina,expirata si de prost gust.................
alooooooooo vladut,ce facem cu caterinca si afirmatile gratuite
:oops: :oops: :oops:
urasc timpiti si pescari prosti.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Domnule tiranozaurus, imi pare rau sa-ti spun, dar probabil ca in jurasic, totul se intelege altfel decat in timpurile noastre. Este valabil si pentru odsec, ca sigura afirmatie a fost, ca cei de pe celalalt site urasc concursurile, lucru clar, daca citesti cateva postari la intamplare. "Dracu stie ce fac cu pestii" nu e o afirmatie...doar o intrebare, poate retorica, dar afirmatie in nici un caz. Cat despre caterinca ieftina, expirata si de prost gust, as zice sa te mai gandesti inainte de-ai cere ajutor lui Vladut. Nu exista, baietel, caterinca de calitate, aia nu e caterinca, ala-i umor si din pacate simtul lui, tie-ti lipseste. In rest, daca vrei sa-mi mai spui ceva, te rog s-o faci intre patru ochi, fiindca pe mine sti de unde sa ma iei...eu n-am idee cine esti si nici nu sunt antropolog sa caut FOSILE.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cp

Mesaj de cp »

:D :D :D

t-rex

Mesaj de t-rex »

@cs
nu o sa polemizez cu tine ca vad cit te duce capul si imi pierd timpul,nu o mai scalda ca am zis si am facut ,ce ai scris ramine negru pe alb si repet ,ai jicnit multa lume.
daca vrei caterinca pe mine ma tine,iti stau la dispozitie si aici si pe celalalt site,problema e sa vedem si daca ti la tavaleala :wink:
atit deocamdata.
urasc timpiti si pescari prosti.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

nu polemizezi cu mine, fiindca esti un vierme mic, mic de tot in...casa poporului, plin de frustrari si de orgolii prostesti, care se simte jignit de afirmatii inexistente si care crede ca este tare la caterinca, bat-o focul, ne tinand deloc seama ca-i trebuie si putin "SMART" pentru asta. Te-am rugat sa-ncerci sa-mi vorbesti intre patru ochi, dar vad ca sub anonimat esti mai mare decat un tiranozaurus-rex :lol: care n-are cum sa-si piarda timpul din simplul motiv ca este la timpul trecut

@cp

dom' doctor nu mai rade te rog de oasele astea fosilizate, ca nu ma mai pot abtine si bufnesc si eu :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”