Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))
Eu aduc Frontline pentru miscatori - sa nu sara carcalacii pe noi . Si o sa aduc si balanta aia de bijuterii , ca are si puncte ( divziuni sub un gram ) Altfel maestrul o sa aiba pretentia sa i le cantarim cu cantarul ala de aprozar
sa luam exemplul ghibortzului (denumire populara - motz ciobanului)
daca il cureti de solzi si matze nu mai ramane decat pielea si oasele
asa si diseara la ora 20 fix
dupa ce bagi masina de tuns oi, scapi de carcalaci si alte mici vietuitoare, dai bilele de bowling deoparte, nu mai raman decat usoarele urme ale unei blenoragii contactate prin clasa a XI - a....
nici nu se misca acul cantarului!
Tocmai din aceasta cauza am sa iau si micrometrul de la service . Sublerul are tolerante prea mari . Si o trusa de prim ajutor pentru ca s-ar putea cind bagi foarfeca in blana sa tai si negul ala mic .
@Tatae si Andrei - am pus-o cu Maestrul ! Sa vezi ce morti si p.ii ne baga acum . Hai ca acum plec ca mai am si treaba !
La numararea outelor va recomand manusi de box.
De masina de tuns nu aveti nevoie, pt. ca unde-i mai bine ca in codrul intunecat si umbros. Va sprijiniti de tulpina groasa a stejarului batrin si numarati lastarii.
Daca va purtati frumos, va las sa faceti o poza cu atotputernicul ca amintire. MAIMUTOILOR.
Micrometul sa-l folositi voi dupa ce va asezati cap linga cap PALMASILOR.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro
Am uitat. Cintarul de bijuterii e bun pentru voi. Si asta in situatia ca va cintariti la snop.
mie imi trebuie un cintar adevarat CIRPE-N popou ce sunteti. V-am tras-o.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro