costuri!!!

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

the fishman

costuri!!!

Mesaj de the fishman »

Salut......
O intrebare fireasca si care macina pe multa lume: Cit va costa o partida de pescuit de trei zile .....benzina, mincare...etc.
""NU MARI DA RARI""

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

pe mine nu ma costa nimic, pentru ca ma duc la taica-miu la darvari. pescuitul e moka, casuta de asemenea, imi da sa mananc si sa beau whisky, votca absolut cu lamaie si vin rosu. tigari parliament fumez de la el, iar boilies imi face tot el. :D mai prost e cand ma duc cu maestrul rosioru...atunci e scump. dar merita! :wink:
The One Team

the fishman

Mesaj de the fishman »

Andrei...La multi ani...ca o sa vina ziua ta dar raspunsul tau este la "misto" sau serios. Pacat ca promiteai :D :shock:
""NU MARI DA RARI""

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

:D :D :D
The One Team

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

:lol: :lol: :lol:
Ca sa economisesti, mergi intotdeauna in echipaj de 4 si nu mai departe de 70km...
Na:
Benzina: [70x2/100]*3.5RON/4= aprox. 10 RON
Taxa balta: 150RONx3 zile /4 (se plateste un singur bon pentru 4 lansete, of course, si se face cu randul la drill si la mincioc)=113 RON
Mancare, bautura, tzigari nu se pun, ca p-astea le consumi s-acasa.
Momeli: 8 kile boiles calitate superioara = 270 RON/4= 68 RON
Porumb, de la bunicu' de la tzara = moca.
Cost total de persoana 190 RON.
Daca-ti faci bilele singurel si esti atent, poti ajunge si mai ieftin.
Daca vrei, poti.
Am s-o retzteta pentru echipament complet cu 3 milioane...

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:pe mine nu ma costa nimic, pentru ca ma duc la taica-miu la darvari. pescuitul e moka, casuta de asemenea, imi da sa mananc si sa beau whisky, votca absolut cu lamaie si vin rosu. tigari parliament fumez de la el, iar boilies imi face tot el. :D mai prost e cand ma duc cu maestrul rosioru...atunci e scump. dar merita! :wink:
Corect ,iar fetele sunt aduse de BAIATUL MEU ,ca este tanar si frumos si tot nu-l costa nimic :lol: :lol:

Iar Rosioru trebuie sa plateasca pentru ca vine dupa DOAMNA RADA SI AL LOR COPIL ,IAR DRAGOSTEA CERE SACRIFICII SI CHELTUIELI SUPLIMENTARE :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

the fishman

Mesaj de the fishman »

sa va traiasca si baiatul si petrecerea!!!!!!!

"Iar Rosioru trebuie sa plateasca pentru ca vine dupa DOAMNA RADA SI AL LOR COPIL ,IAR DRAGOSTEA CERE SACRIFICII SI CHELTUIELI SUPLIMENTARE Laughing Laughing Laughing"

Dar sunteti convinsi ca este al dinsului......ca na, femeile mai deschid usa si la postas(vezi reclama la cafea)........este o gluma ca sa nu imi sariti iarasi toti in cap
""NU MARI DA RARI""

the fishman

Mesaj de the fishman »

""Ca sa economisesti, mergi intotdeauna in echipaj de 4 si nu mai departe de 70km... ""

dar cu ce masina mergeti de va intra toate alea pentru patru persoane???
""NU MARI DA RARI""

totis

Mesaj de totis »

@the fishman
:D nu vezi ca este vorba de 2 l la 100 km?! cine a pomenit aici de masina?
baietii au porteri si citiva catiri..., deci benzina se foloseste ptr calitul potcoavelor catirilor...
Octavian Urdea
ASOCIATIA PESCARII GIURGIUVENI

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

@the fishman
Cu Tico! Oricum mergi cu un singur set de scule (vezi partea cu taxa), telescopice, asa ca incap!
@totis
Neeah, am bagat 7 l la 100, atata consuma Tico in suprasarcina

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”