Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))
mi se pare stupid ca rapidul trebuie sa "stea acasa". au jucat cel putin la fel de bine ca steaua. pacat. ma bucur pentru steaua dar in acelasi timp am ramas cu un gust amar pentru rapid, pentru jucatori si pentru razvan lucescu. meritau si ei sa mearga mai departe.
Stiu ca esti antistelist, dar argumentul cu "intelectul" e doar un pretext ca sa na mai zica nimeni nimic de "performantele" lui Dinamo Recunoaste ca nu vrei decat sa ne distragi atentia
@ Andrei
Iar esti subtil ca de obicei, dar si-o fi dat si UEFA seama ca-n meciul Dinamo-Rapid (3-4), alea trei goluri marcate de Camataru, erau rasplata celor doua puncte luate de Rapid ca sa nu retrogradeze...
Fara suparare ptr.dinamovisti,am inteles ca sunt cativa pe forum,mai bine v-ati ruga de Steaua sa faca 4 puncte in meciul cu englezii,mergeti direct in grupele CL! :wink:
Stai linistit ca mai intai trbuie sa castige campionatul si nu-i pre vad in stare, cat despre CL... ce sa zic , iar ne vor face de ras ca de obicei Stati linisiti dinamovistilor, ca doar "glumeam"
Si totusi,asa prost cum joaca,s-ar putea sa ia campionatul,s-au mai vazut miracole din asta.Daca nu ia bataie de la Rapid atunci cred ca s-a hotarat soarta campionatului(ma refer la locul 1). :wink: