DA frumos raspuns ...

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

TICU SORIN

Mesaj de TICU SORIN »

Nui inventat de nimenia ,asa sint eu cind ma inervez ,calculatoru este cam virusat se cam blocheaza :oops:

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

TICU SORIN scrie:atita stiti si voi pe forumu asta bascalia ,fodbal numai despre pescuit mai putin nici nu ma mira deceaveti atit de putini inscrisi.
Daca as fi din bucuresi poate as fi neam cu iei dar ginion sint banatean get beget.
Este un forum de tot cacatu :lol: :lol: :lol: :lol:
NO OFFENCE, dar:

bascalia ai inceput-o tu, citeste din nou primele postari si ORELE postarilor sa vezi ca ai postat aiurea. daca aveai rabdare ...
si daca tot e forumul asa cum spui, de ce te mai chinuiesti sa faci 'clic' aici?
sa nu-ti dea sangele pe nas...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

the fishman

Mesaj de the fishman »

Ticule nu te supara ca nu ai de ce:ca si raspunsul tau a fost cu doua taisuri si nu s-a mai suparat nimeni.....iar treaba cu srcisul incorect nu este de la calculator si de la...........nada sa zic asa
""NU MARI DA RARI""

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Asta cu scrisul aiurea mi se intampla si mie.... din neatentie, graba, oboseala, nerabdare,,,,, etc. Zic eu neinteresant ca si aspect. Mesajul conteaza si cam atat.de cele mai multe ori nu am vremea necesara sa verific ce am tastat intrucat mai mult fur clipele de forum.... poate peste ani si ani o sa se grabeasca altii pt mine si eu o sa am timp sa stau doar cu undita in balta , cu Jack-ul in nara si cu (scuzati cacofonia) consoarta in p-oala :twisted: .
Vizitati crappunctro daca vretui sa aflati cum puteti crea atractie instantaneea infingand cateva rame in carlig pe langa boilies....... :oops:
Legio - Patria Nostra !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ticule, Ticule acum am ajuns acasa si am vazu ce tambalau ai putut sa faci pe tema asta ! Dar e dreptul tau, pe mine nu ma deranjeaza, ti-au explicat baietii mai bine. Poate nici n-ar mai fi cazul sa-ti explic, dar cand pescuiesti pe o balta noua, in functie de marimea pestelui cautat iti alegi strategia si locul de pescuit.
Chiar m-ar interesa( si nu zic ironic, ca sa-ti sara iar tandara !) cum abordezi TU cele doua tipuri de pescuit : la ciortan viteza si poate pica si ceva barou ; sau doar dupa Monstru. Tactica, strategie, loc, nada.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

TICU SORIN

Mesaj de TICU SORIN »

:wink:

TICU SORIN

Mesaj de TICU SORIN »

Tambalau nam vrut safac am asteptat un simlu raspuns ,de la un profesionist.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

te salut ticule!
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bine, bine asta am inteles. Dar astept raspunsul tau.... :cry:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ce-aveti, bai, cu omu, nu vedeti ca-i banatean si se lauda de parca ar fi american :?: Vladut, poti sa astepti raspunsul mult si bine, tipul nu stie si d-aia intraba, dar din pacate s-aprinde repede si se pare, asa cum zicea si Maimutoiu Mic, s-aprinde ca asa vrea si se ascunde dupa numele asta, dar e dreptul lui ca d-aia exista forum, nu ? :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”