Open Darvari ....

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

mark twain scrie:@Andrei Vladeanu
""de ce te plangi, de ce te plangi ??..... iubirea mea ... toata lumea te vreaaa!!! "" - cred ca melodia are o semnificatie deosebita raportat la situatia de fata! :lol: :lol: :lol:
Pai nu te chema pe tine Andrei Oana si erai mostenitorul imperiului??? Nu mai tii minte ca nu ma mai lasai sa pescuiesc pe Darvari?? ar trebui sa fii pe undeva prin stratosfera de fericire, atat pentru faptul ca Darvariul are atatea de oferit pescarilor de crap, salau, stiuca, biban. Dar cum se face ca cu toate astea tu nu ai castigat nici un concurs la Darvari! e prea ""grea"" aceasta balta pentru tine?? indiferent ce o fi eu tot pe tine pariez la fiecare concurs de crap la care participi pe Darvari ! bani pieduti degeaba numai ca sa-mi arat simpatia fata de tine !! :lol: :lol: :lol: cred ca la anul pariez pe Vladut :lol: :lol: :lol:
n-as fi vrut sa-ti raspund, insa observ ca mai nou o incerci si cu vladut, la un alt topik. prin urmare

sluga lui oana,
am participat la trei concursuri pe darvari, impreuna cu vladut, si de fiecare data am castigat sectorul!
in schimb, cu acelasi ocazii, tu te faceai de cacatul baltii!
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

cornel rosioru scrie:Tot ce se vede acolo e un fals. Eu nu am nici o legatura cu cele doua personaje.
Ele sunt reale, dar cu parere de rau am sa divulg realitatea.
Imi cer scuze fata de prietenul meu Vladeanu, dar asta-i viata. O data si o data adevarul trebuie sa iasa la suprafata.
Cu ceva ani in urma Andrei care era un june neastimparat si se juca cu lipiciosu cind o lua pe carmol, a dat peste Rada, jucausa satului.(vezi stinga pozei).
Din joaca lor nebuna a rezultat fructul nebuniei celor doi.(vezi dreapta pozei).
In ziua respectiva cei doi venisera dupa pensia alimentara. Andrei nu poate nega acest lucru, deoarece cei doi i-au reprosat ca nu se mai poate trai cu o suta de mii vechi si o piine, nici macar la tara.
Fapt pt. care in disperare si de rusinea ce se abatuse pe capul lui(am uitat sa va spun ca se adunase toti satenii de pe ulita) a apelat la o magarie si mai mare.
M-a rugat sa fac o poza cu cele doua victime ale nesabuintei lui la betie, promitind ca-i baga la revista si-i face vedete.
Situatie in care am acceptat sa pozez linga Rada si progenitura lor.
Ca prieten nu puteam refuza. Crunta realitate imi spunea ca trebuie sa fac ceva pt. a salva un tinar nelinistit si vesnic iubaret, care in momentele ieuforice aduse de regele Bahus nu-si mai da seama ce face.
Asta e crunta realitate si v-am rugat sa nu ma provocati.
Imi cer inca o data scuze fata de Vladeanu, ca am fost nevoit sa fac aceste precizari, dar am vrut ca adevarul sa iasa la lumina, ca undelemnul din apa.
Maestre o dai pe linga cires in mod nejustificat si arunci pe altii responsabilitatea faptelor tale . Lucrurile sunt clare :
- pe vremea cind pelicanul si asociatia erau tot una ai facut pasiuni in sat , pe linga o trupesa sateanca cu toti dintii in gura . Urmare pasiunii voastre a rezultat o SIRENA - care intruchipa dragostea ta de pescuit si dragostea satencii de stuful Darvariului ( locuri pe unde mai gasea si ea crestini orbi ca tine , care sa-i mai faca o bucurie ) .

De fapt lucrurile nu s-au petrecu asa cum crede lumea . Pe scurt intr-o scurta prezentare laica , avem :

- preacuviosul Maestru Rosioru , la frageda varsta de 25 ani , a rupt lantul si a plecat la pescuit pe Darvari . Cind spunem Darvari nu ne gandim la ce reprezinta aceast locatie in clipa de fata . Un lac aproape de Bucuresti , cu ceva peste si cu multe oportunitati , pentru un tanar asa vanjos si viril cum era Cornel al nostru pe vremea aia !
Se facea ca era seara si soarele incepa sa se strecoare in apa asa cum petalele de crizanteme se inchid pe marginea mormintului , la un mort generos , scaldat de versuri de nea Nelu Ploiesteanu . Cornel pazea cele 40 lansete plasate strategic pe o distanta de 20 metri pe malul Darvariului , cu ochii plasati strategic in 14.000 directii !
Intr-una din directii maestrul gaseste pasiunea vietii lui - o trupesa sateanca , cu glas de vioara , cu glezna de localnica ( paroasa si groasa ) si pulpa de K1 , femeie care devine brusc pasiunea momentului si care alaturata bateriilor de lansete si bambinelor jucause , il doboara brusc spre malancolie si instinct primar !
Trupesa localnica se intoarce peste ani ( 2006 - Open Darvari ! ) si ii prezinta rodul iubirii lor ! Un maimutoi haios care are barba alba la 18 ani , iubeste pescuitul crapului , si este devotat firmelor cu nume suedez - Scandic ! Sirena promisa de localnica s-a transformat intr-un baietan neastimparat care ii fura peste din balta lui nea Victor ( cind il prind paznicii spune ca asa l-a invata tatal lui ! - doar sa-i faca paguba lui nea Victor ! ; la bataie duce ca un urmas de maestru ) .

Acum cu pozele astea de abia ne-ai dat de gandit despre ce insemana pasune nestavilita , tinereasca , dragoste de neam , samd si numele tau se va propasi de acum incolo multi ani - precum cel al lui Stefan cel Mare , Mihai Viteazu , Mircea cel Batrin , Floreatza , Cioara , Pork , samd .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Dar de unde stii tu Val cum arata Dirvarul acum 30 de ani?
Vezi ca progenitura aia a fost creata mai spre zilele noastre.
Si pe urma nu eu am achitat pensia alimentara.
Pe urma nu inteleg un lucru. De ce pui tu curu pt. altcineva? Nu cumva esti implicat in toata povestea asta?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@maestru

eu sunt menestrelul - asa ca nu trage in pianist ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ca sa nu mai aveti dubii de provenienta "miscatorilor" care au dus la aparitia controversatului minor , uitativa atent la obrajii copilului si cautati o asemanare cu ai maestrului :roll: :D :D :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornel rosioru
maestru emerit

Tatae obrajii mei sunt acoperiti cu barba. :lol:
Cornel Rosioru ,

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ LV

Haide ,lasa lasa! ..si mai am o intrebare..de unde stii tu ca o cheama Rada ca nea Victor (am vorbit azi cu el ) de 10 ani de cand este la Darvari nu stia cum o cheama

si am mai facut o descoperire , minorul are 13 ani adica cam perioada cand incepusesi sa vizitezi balta Darvari si i-l cheama Cristi (la fel ca aghiotantul tau din acele vremuri ) :idea: :idea: :idea: :roll: :D :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornel rosioru
maestru emerit

Pai cum de unde stiu cum o cheama ?
Asa o striga Andrei.
Cornel Rosioru ,

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »