cornel rosioru scrie:Tot ce se vede acolo e un fals. Eu nu am nici o legatura cu cele doua personaje.
Ele sunt reale, dar cu parere de rau am sa divulg realitatea.
Imi cer scuze fata de prietenul meu Vladeanu, dar asta-i viata. O data si o data adevarul trebuie sa iasa la suprafata.
Cu ceva ani in urma Andrei care era un june neastimparat si se juca cu lipiciosu cind o lua pe carmol, a dat peste Rada, jucausa satului.(vezi stinga pozei).
Din joaca lor nebuna a rezultat fructul nebuniei celor doi.(vezi dreapta pozei).
In ziua respectiva cei doi venisera dupa pensia alimentara. Andrei nu poate nega acest lucru, deoarece cei doi i-au reprosat ca nu se mai poate trai cu o suta de mii vechi si o piine, nici macar la tara.
Fapt pt. care in disperare si de rusinea ce se abatuse pe capul lui(am uitat sa va spun ca se adunase toti satenii de pe ulita) a apelat la o magarie si mai mare.
M-a rugat sa fac o poza cu cele doua victime ale nesabuintei lui la betie, promitind ca-i baga la revista si-i face vedete.
Situatie in care am acceptat sa pozez linga Rada si progenitura lor.
Ca prieten nu puteam refuza. Crunta realitate imi spunea ca trebuie sa fac ceva pt. a salva un tinar nelinistit si vesnic iubaret, care in momentele ieuforice aduse de regele Bahus nu-si mai da seama ce face.
Asta e crunta realitate si v-am rugat sa nu ma provocati.
Imi cer inca o data scuze fata de Vladeanu, ca am fost nevoit sa fac aceste precizari, dar am vrut ca adevarul sa iasa la lumina, ca undelemnul din apa.
Maestre o dai pe linga cires in mod nejustificat si arunci pe altii responsabilitatea faptelor tale . Lucrurile sunt clare :
- pe vremea cind pelicanul si asociatia erau tot una ai facut pasiuni in sat , pe linga o trupesa sateanca cu toti dintii in gura . Urmare pasiunii voastre a rezultat o SIRENA - care intruchipa dragostea ta de pescuit si dragostea satencii de stuful Darvariului ( locuri pe unde mai gasea si ea crestini orbi ca tine , care sa-i mai faca o bucurie ) .
De fapt lucrurile nu s-au petrecu asa cum crede lumea . Pe scurt intr-o scurta prezentare laica , avem :
- preacuviosul Maestru Rosioru , la frageda varsta de 25 ani , a rupt lantul si a plecat la pescuit pe Darvari . Cind spunem Darvari nu ne gandim la ce reprezinta aceast locatie in clipa de fata . Un lac aproape de Bucuresti , cu ceva peste si cu multe oportunitati , pentru un tanar asa vanjos si viril cum era Cornel al nostru pe vremea aia !
Se facea ca era seara si soarele incepa sa se strecoare in apa asa cum petalele de crizanteme se inchid pe marginea mormintului , la un mort generos , scaldat de versuri de nea Nelu Ploiesteanu . Cornel pazea cele 40 lansete plasate strategic pe o distanta de 20 metri pe malul Darvariului , cu ochii plasati strategic in 14.000 directii !
Intr-una din directii maestrul gaseste pasiunea vietii lui - o trupesa sateanca , cu glas de vioara , cu glezna de localnica ( paroasa si groasa ) si pulpa de K1 , femeie care devine brusc pasiunea momentului si care alaturata bateriilor de lansete si bambinelor jucause , il doboara brusc spre malancolie si instinct primar !
Trupesa localnica se intoarce peste ani ( 2006 - Open Darvari ! ) si ii prezinta rodul iubirii lor ! Un maimutoi haios care are barba alba la 18 ani , iubeste pescuitul crapului , si este devotat firmelor cu nume suedez - Scandic ! Sirena promisa de localnica s-a transformat intr-un baietan neastimparat care ii fura peste din balta lui nea Victor ( cind il prind paznicii spune ca asa l-a invata tatal lui ! - doar sa-i faca paguba lui nea Victor ! ; la bataie duce ca un urmas de maestru ) .
Acum cu pozele astea de abia ne-ai dat de gandit despre ce insemana pasune nestavilita , tinereasca , dragoste de neam , samd si numele tau se va propasi de acum incolo multi ani - precum cel al lui Stefan cel Mare , Mihai Viteazu , Mircea cel Batrin , Floreatza , Cioara , Pork , samd .