va spun eu, n-o sa vedeti...cred ca toti fac parte di aceeasi "tabara", sau mai rau, s-ar putea sa fie una sau maxim doua presoane...

Moderator: viorel dulamita
Cand ti-am spus in particular ca ti s-a intunecat mintea ,ca esti in pana de inspiratie ,ca ti-ai pierdut aciditatea ,ca ai face orice ca sa creezi polemici in care neaparat trebuie sa fii in miezul lor ,doar ca sa nu fii uitat ,pentru ca nu te intereseaza ca este de bine sau de rauandrei vladeanu scrie:acum mi-am dat seama care este pericolul real pe care-l prezinta clonele.
pe forumul asta au fost f multe clone care, de-a lungul timpului, l-au atacat pe oana. de exemplu.
ei bine, cei care s-au ascuns dupa niste nickuri si-au spus oful, crezand ca si-au atins tinta.
in acelasi timp, in "viata reala", pe la darvari, s-au aratat mierosi: "sa traiesti nea victore, te pup nea victore", etc.
cu nume real pe oana l-au atacat doar o mana de oameni, care, pe deasupra, mai facea parte si din aceeasi grupare.
asta l-a determinat pe oana sa se creada victima unui atac concertat, fals si fara temei, purtat de o tabara adversa imaginara.
pai daca toti iti spun cat de mare esti, cu exceptia catorva "dusmani" nu e firesc sa te crezi mare?
paranteza.
in ultima vreme membrii pelicani s-au antrenat la hobaia. "va rog sa nu-i spuneti d-lui oana ca am fost aici", l-au rugat aproape toti pe rosioru.
vreau sa ma lepad de satana!oanavictor scrie: Ca ti-ai pierdut mintile si nu mai judeci cand scrii facandu-ma NEMERNIC ,cu toate ca pot sa-ti fiu tata ,asta i-mi dovedeste cat de mult am reusit sa te fac sa ma visezi si sa te gandesti la mine in orice clipa si cu orice ocazie .