Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))
va rog daca se poate sa-mi trimiteti o reteta buna pt. concursul din primavara de la darvari.Imi pare rau ca uni au interpretat gresit cele scise de mine referitor la DOMNUL ROSIORU ESTE UN TITAN AL PESCUITULUI LA CRAP L-AM VAZUT CUM PESCUIESTE SI ESTE DIN NOU O SPUN OM DE MARE ONOARE.
Ba Iuda tu esti dus rau cu capu il pupi atat in cut pe tata ca-mi vine sa te maninc , nu alta ! Scri numai bazaconi si tampeni se vede de la o posta ca n-ai nici o legatura cu pescuitul. Esti bolnav mai omule ?
Lasa-ne !
Lasa-ma asa cum sunt. Nu am nevoie de aprecierile tale.
Cine ma cunoaste ma apreciaza sau nu. Iar cine ma accepa ia si bunele si relele.Sun un om obisnuit care nu am facut nici mai mult nici mai putin decit toti cei ce iubesc acest sport.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro
@yeti
La ce te-ai referit cand i-ai scris lui Iuda ca-l pupa in popou pe taica-tu ? E o gluma sau n-am inteles eu bine ca reiese ca esti fiul lui maestru....
Dorin Cruceru
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania