Moderator: gor965
la cine te referi, Marian?Marian Constantin scrie:Ne mai miram de ce merge totul prost .... toți o apa si-un pamant
Se îngroașă gluma cu ALRC. Aceasta a fost dizolvată în 13.05.2013, probabil la cererea ministrului de finanțe (ANAF) pentru că nu a depus bilanțurile contabile de la înfiintare. Acum stau și mă întreb pe unde va scoate Orhei cămașa, pentru că are plângere penală pentru fals în declarații privind moțiunea trimisă în numele ALRC la CIPS ca să blocheze afilierea federației. Acum fapta devine gravă, întrucât la data expedierii moțiunii, ALRC nu mai exista din punct de vedere juridic.andrei vladeanu scrie:daca vrei sa discutam serios, hai sa-ti arat eu de ce merg lucrurile prost.
ia uite aici:
http://firme.efin.ro/asociatia-liga-rom ... i-26834972
Asociatia Liga Romana de Crap, al carui presedinte (autointitulat) ma ironizeaza pe mine cu pretul tarusilor si benzilor, este entitatea PRIN CARE SE INSCRIU CLUBURI SPORTIVE la concursul agvps care desemneaza echipa nationala.
mai clar. clubul X participa pe motiv ca ESTE AFILIAT LA LIGA.
asa cum se vede in lincul pe care l-am pus mai sus aceasta asociatia este in stare de DIZOLVARE CU LICHIDARE, iar din punct de vedere financiar a avut INCIDENTE CU CECURI SI BILETE LA ORDIN.
uite aici apa si pamant. adica namol...
minciuna ordinara , la fel ca alte mii de minciuni , arata hotararea judecatoreasca care sa dovedeasca astaStefan Popescu scrie:Se îngroașă gluma cu ALRC. Aceasta a fost dizolvată în 13.05.2013,
cand va exista , dar deocamdata nu existaStefan Popescu scrie: Sentința se comunică la sediul social, adică în comuna Dobroiești, județul Ilfov.
andrei vladeanu scrie:la cine te referi, Marian?Marian Constantin scrie:Ne mai miram de ce merge totul prost .... toți o apa si-un pamant
andrei vladeanu scrie:daca vrei sa discutam serios, hai sa-ti arat eu de ce merg lucrurile prost.
ia uite aici:
http://firme.efin.ro/asociatia-liga-rom ... i-26834972
Asociatia Liga Romana de Crap, al carui presedinte (autointitulat) ma ironizeaza pe mine cu pretul tarusilor si benzilor, este entitatea PRIN CARE SE INSCRIU CLUBURI SPORTIVE la concursul agvps care desemneaza echipa nationala.
mai clar. clubul X participa pe motiv ca ESTE AFILIAT LA LIGA.
asa cum se vede in lincul pe care l-am pus mai sus aceasta asociatia este in stare de DIZOLVARE CU LICHIDARE, iar din punct de vedere financiar a avut INCIDENTE CU CECURI SI BILETE LA ORDIN.
uite aici apa si pamant. adica namol...