Cristi Y scrie:Val scrie:Nici beat nu mai esti simpatic )))))
nu cumva , celebrul PR federal s-a rasturnat cu masina de 3 ori ..BEAT ??
nu cumva , celebrul antrenor federal era cules de familie mort de beat , dupa 3 zile , de prin diverse locuri promiscue , asta dupa ce cheltuia incasarile firmei la jocuri de noroc ?? in nenumarate randuri !!!
Asta este genul de postari ale cuiva care isi bazeaza dialogul pe prezimtutia ce ceilalti , din bun simt vor tace !
Eu cred ca deja intram pe o panta periculoasa si nu stiu daca ceea ce se intimpla acum merita sa ne implicam persoanele publice in tot ceea ce se poate spune ... Cristi fortzezi bariere ...in mod public ... si la modul serios .
Timpul petrecut impreuna , sub anumite auspicii , nu iti permite , nu imi permite si nimanui nu ii permite sa dovedim astfel de false barbatzii pe forum ... public ! Practic putzulisme ...
Culmea este ca toti stim unii despre altii , pasiuni , slabiciuni , merite , calitati , samd ... dar numai unul are tupeul sa le scrie ... public ! SI ASTE DEVINE UN OBICEI ! si o impertinentza ! Pastreaza-ti dialogul daca vrei , dar tine-l intr-un anumit segment ... de pescuit . Ca de asta vorbim . Fiecare avem familii , samd .
Este un gest urit si eu , pentru ca mai vreau sa traiesc si in afara acestui fenomen , cu o familie frumoasa si cu o speranta de viata multumitoare ...imi doresc ca toti cei implicati sa fie BARBATI !
Nu muiahale si tzatze ! Din zodia varsatorului ...
Cu asta am pus punct ... ca maine poimanine cine mai stie ce se scrie ... deja s-a depasit pragul moral !