ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

Anti FRPS scrie:Va intreb pentru ca vreau sa inscriu si eu o echipa "independenta" , iar in cazul in care acesta castiga CN , sa se afilieze din mers la clanul din Alba si sa plece la CM cu o delegatie condusa de impostorul sef , adica "oficial si legal"

s-a incercat manevra asta anul trecut , si nu cu propaganda ci in liniste , literar spus pe shest :D :D
Anti FRPS scrie:Iar daca nu se poate sa plece asa , macar sa mai deschida niste procese la tribunal sa nu mai plece nimeni ,se poate ?
se tot incearca si asta dar a rezultat doar multa m u i e catre initiatori :lol: :lol: :lol: :lol:
Anti FRPS scrie:Vreau sa fac o manevrea sa vad si eu daca o sa iasa ceva !
incearca si vezi :wink: :wink: :wink: , daca nu-ti iese , te iei dupa modelele de mai sus si incerci o conciliere " diplomatica " asa ca ei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Anti FRPS scrie:Va intreb pentru ca vreau sa inscriu si eu o echipa "independenta" , iar in cazul in care acesta castiga CN , sa se afilieze din mers la clanul din Alba si sa plece la CM

si inca un secret , asteapta in liniste sa vezi daca se califica echipa , daca nu , anunti pompos si arogant afilierea ta federatia lui popescu in calitate de conducator si faci tu echipa nationala

fi destept , da-le-o prin gusha la toti ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: si inca un secret , asteapta in liniste sa vezi daca se califica echipa , daca nu , anunti pompos si arogant afilierea ta federatia lui popescu in calitate de conducator si faci tu echipa nationala

fi destept , da-le-o prin gusha la toti ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
D-zeu mi-e martor ca nu am vrut sa le-o dau prin gura la toti, ci numai unuia singur.
Nu am reusit decat partial, i-am mai zgaltait scaunul. In curand o sa dispara la pensie...
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

O dedicatie la rugamintea lui Nea Cornel, ptr. Val ... te invit aici, unde cacaciosu' de la Alba, nu calca niciodata ! :D

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Saracul Cornel, pe vremea asta obligat sa poarte pantaloni lungi de frica impostorilor... :lol: :lol: :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
D-zeu mi-e martor ca nu am vrut sa le-o dau prin gura la toti, ci numai unuia singur.
Nu am reusit decat partial, i-am mai zgaltait scaunul. In curand o sa dispara la pensie...
NU AI ZGALTAIT NIMIC .....TE IMBETI CU APA RECE !

adica nu ai reusit nimic ........teai facut de muzicuta si savarina .........mai bine asteptai direct sa iasa la pensie si erai in stand-buy :idea: te punea idolul tau pe undeva ........cum se aude ca AI FOST LUAT DE MANUTA SI PROPUS :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

se poate sa fi gresit...

insa nimeni nu stie dedesubturile acestei relatii si foste colaborari.
pentru ca nimeni - cu atat mai putin userii acestui forum - nu au fost cu mine prin tribunale sa-l blocheze pe popescu.
nici macar tovarasul de care discutam...
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gor965 scrie:O dedicatie la rugamintea lui Nea Cornel, ptr. Val ... te invit aici, unde cacaciosu' de la Alba, nu calca niciodata ! :D

Imagine

Bravo Cornele ..intineresti ....mai scapi de acreala si de critica de cacat , plus flegmele din postari ... Fir Intins . ma bucur !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:
NU AI ZGALTAIT NIMIC .....TE IMBETI CU APA RECE !

adica nu ai reusit nimic ........teai facut de muzicuta si savarina .........mai bine asteptai direct sa iasa la pensie si erai in stand-buy :idea: te punea idolul tau pe undeva ........cum se aude ca AI FOST LUAT DE MANUTA SI PROPUS :idea:
Am mai dus pe unul de minutza care parea mielutz de prietenos , un pic pierdut .... , cind s-a vazut acolo si ceva in plus , mi-a umplut gura de carne , asa din talent si plictiseala :twisted: ..... nu esti pe pista buna Victore ! Pesemne ca la stabor se respecta regulile ... :lol: :lol: :lol: :lol: Dar lasa ca ai dus si tu destui si ti-au facut la fel ... deci nu e cazul sa dezvoltam mai ales cind vorbim din pareri si zvonuri ... Nu-i asa ca ce se face in stabor , acolo ramine ? :lol: Te intreb ca aici trebuie sa sti !
Te-a intrebat cineva ce faci tu in stabor ....tu de ce starnesti niste lucruri , cind ele sunt rezolvate deja , de ceva vreme ?
Unul pleaca ....

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Nici beat nu mai esti simpatic )))))
nu cumva , celebrul PR federal s-a rasturnat cu masina de 3 ori ..BEAT ??
nu cumva , celebrul antrenor federal era cules de familie mort de beat , dupa 3 zile , de prin diverse locuri promiscue , asta dupa ce cheltuia incasarile firmei la jocuri de noroc ?? in nenumarate randuri !!!
Asta este genul de postari ale cuiva care isi bazeaza dialogul pe prezimtutia ce ceilalti , din bun simt vor tace !
Eu cred ca deja intram pe o panta periculoasa si nu stiu daca ceea ce se intimpla acum merita sa ne implicam persoanele publice in tot ceea ce se poate spune ... Cristi fortzezi bariere ...in mod public ... si la modul serios .
Timpul petrecut impreuna , sub anumite auspicii , nu iti permite , nu imi permite si nimanui nu ii permite sa dovedim astfel de false barbatzii pe forum ... public ! Practic putzulisme ...
Culmea este ca toti stim unii despre altii , pasiuni , slabiciuni , merite , calitati , samd ... dar numai unul are tupeul sa le scrie ... public ! SI ASTE DEVINE UN OBICEI ! si o impertinentza ! Pastreaza-ti dialogul daca vrei , dar tine-l intr-un anumit segment ... de pescuit . Ca de asta vorbim . Fiecare avem familii , samd .
Este un gest urit si eu , pentru ca mai vreau sa traiesc si in afara acestui fenomen , cu o familie frumoasa si cu o speranta de viata multumitoare ...imi doresc ca toti cei implicati sa fie BARBATI !
Nu muiahale si tzatze ! Din zodia varsatorului ...
Cu asta am pus punct ... ca maine poimanine cine mai stie ce se scrie ... deja s-a depasit pragul moral !
Ultima oară modificat Mie Aug 06, 2014 17:13 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”