ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie: pana una alta cu "caruta" aia ai mers tu la 4 campionate mondiale.

strict pe meritul meu
andrei vladeanu scrie:dupa aia nu ai mai existat ca pescar de competitie.
ultima competitie la care am participat a fost anul trecut in toamna , cu elita pescarilor de la spinning , iar la crap , acum 2 ani cu Mircea Gheran in echipa la Sarulesti si anul trecut cu PR-ul federal la Greaca . anul asta sunt deja inscris la 2 concursuri , unul in UK si unul in Ro

ori esti amnezic , ori dezinformat ori rau voitor :D :D :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie: pana una alta cu "caruta" aia ai mers tu la 4 campionate mondiale.

strict pe meritul meu
andrei vladeanu scrie:dupa aia nu ai mai existat ca pescar de competitie.
ultima competitie la care am participat a fost anul trecut in toamna , cu elita pescarilor de la spinning , iar la crap , acum 2 ani cu Mircea Gheran in echipa la Sarulesti si anul trecut cu PR-ul federal la Greaca . anul asta sunt deja inscris la 2 concursuri , unul in UK si unul in Ro

ori esti amnezic , ori dezinformat ori rau voitor :D :D :D
uite aici memorie, informare si buna vointa:

pe meritul tau ai mers o singura data, cand te-ai calificat la individual (2006)
in alte trei randuri ai fost selectionat (2005, 2007 si 2008). de mine.

in ceea ce priveste activitatea ta competitionala in perioada post-senzor (2009-2014) observ ca ai avut prezente dese si insotite de rezultate pe pistele de concurs...

ps la sarulesti cu gheran ai fost prin 2010 nu acum doi ani...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

observ ca te plictisesti :D :D :D

acum doua zile spuneai ca ai terminat orice dialog cu mine , te mananca sau cauti artag ???

daca te trezesti iar cu gura plina te superi :roll: :roll:

imediat se face ora 16 , se amorseza partenerul tau si incepe distractia adevarata , asteapta-l ca tu nu mai ai subiecte interesante , el a inceput ca un adevarat strajer federal cu avocati si procese :lol: :lol: :lol: :lol:

oricat te-ai stradui si orice ai vrea sa evidentiezi , nu eu ci TU esti cel suspendat 5 ani de catre AGVPS si datorita felului tau " imaculat " , contesta de toata lumea asta pe care vrei tu sa o stapanesti si de pe urma careia vrei sa-ti castigi existenta
Fişiere ataşate
banul.jpg
banul.jpg (7.6 KiB) Vizualizat de 866 ori

andrei vladeanu
Veteran

hai sa ne rezumam la pareri personale si sa lasam sintagma "lumea".
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:in alte trei randuri ai fost selectionat (2005, 2007 si 2008). de mine.

nu selectionat si dus la mondiale ci selectionat si pus in stand sa calific echipa TA pentru mondiale !!!! este o diferenta !!!

iar in standurile in care am fost , am castigat .... DE FIECARE DATA !! :wink:

faptul ca m-ai selectionat a fost ca te bazai pe ceea ce faceam in stand si datorita faptului ca eu am facut treaba , tu ai avut echipa calificata pt mondiale deci bani de invartit

apropos , de ce nu L-AI SELECTIONAT si pe pangica in acei 3 ani daca afirmi ca nu este nici o diferenta intre mine si el in stand ???? nu cumva ca " ESTE FRANT " ca sa te citez ???? :wink: :wink:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:hai sa ne rezumam la pareri personale si sa lasam sintagma "lumea".
pai in cele 107 pagini din acest topic , sunt cel putin 40 de persoane din fenomen care au ceva sa-ti reproseze , tie sau lui pangica

mie nu mi-a reprosat nimeni nimic ... oare de ce ??

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: pai in cele 107 pagini din acest topic , sunt cel putin 40 de persoane din fenomen care au ceva sa-ti reproseze , tie sau lui pangica

mie nu mi-a reprosat nimeni nimic ... oare de ce ??
pentru ca in pomul roditor se da cu pietre nu in buruieni...
The One Team

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Mare "corifeu" de Alba , primesti si pe nevrednicul de mine la "excelenta voastra" in batatura ? :wink:
Doar vezi bine cat ma zbat si ce loial iti sunt :shock:

Vreu si eu doar functie "neimportanta "acolo , ceva din care sa scot niste mahmudele ,

Ca stie si "luminatia ta" ...acum lumea-i rea si viata grea , nu mai e ce-a fost candva ... a zburat puiul cu ata ! :(

Uite , iti promit ca daca ma primesti, fac tot posibilul sa aduc aduc sub comanda "excelentei voastre" toata suflarea pescareasca si nu numai :lol:

Hai , te pup cu ... nu mai conteza cu ce ... pe frunte si astept raspuns urgent :lol: :

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: faptul ca m-ai selectionat a fost ca te bazai pe ceea ce faceam in stand si datorita faptului ca eu am facut treaba , tu ai avut echipa calificata pt mondiale deci bani de invartit
nu mai vorbi prostii ca-n perioada aia nu invarteam eu niciun ban (poate doar prin cazinouri :D SIC), ma interesa performanta si atat.
stii bine asta dar esti rau si tendentios.
sa intre vladut si sa spuna.
Cristi Y scrie: apropos , de ce nu L-AI SELECTIONAT si pe pangica in acei 3 ani daca afirmi ca nu este nici o diferenta intre mine si el in stand ???? nu cumva ca " ESTE FRANT " ca sa te citez ???? :wink: :wink:
nu cred ca in aceste pagini de forum mi-am permis sa-ti comentez eu calitatile de pescar. sau sa fac comparatii.
am spus doar ca din 2008 te-ai stins ca lumanarea in ceea ce priveste competitia crapista.
probabil ca asta ti-a generat si acumulat niste frustrari care te determina sa vorbesti despre mine la modul cum o faci.
cel putin la modul declarativ ai avut mai mereu o alta parere vizavi de persoana mea...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie: esti rau si tendentios.
ma inarmez cu aceasi arma
andrei vladeanu scrie:am spus doar ca din 2008 te-ai stins ca lumanarea in ceea ce priveste competitia crapista.
1 . in 2009 am doua concursuri la Tancabesti , open Tancabesti 18-22 august si carp show 17-20 septembrie .in 2010 Sarulesti si un Tancabesti , asta-i doar ce imi amintesc

2 . in acest topic nimeni nu a cerut analiza activitatii mele competitionale , tu in schimb te straduiesti sa evidentiezi ce ? :roll: :roll:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”