ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: Numai idioții nu înțeleg esențialul relocării Campionatului Mondial 2014 și anume faptul că în România puterea AGVPSR s-a terminat. Urmează să fie dată afară și de la CIPS, lucru ce se va realiza mult mai repede decât cred unii. Revin cu atenționarea lotului CS Carp United și anume că își asumă răspunderea

hopa !!!! s-a activat biroul federal :lol: :lol: :lol: :lol: cine lipseste din tablou ???? :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu scrie: Orhei deja dă cu subsemnatul pentru minciunile scrise către Congresul CIPS.
MINTI CA UN PORC :twisted: :twisted: nu este adevarat , Orhei nu a primit nici o citatie de necaieri

moderatorii sa dea cu tamaie pe aici ca iar a inceput sa bantuie cadavrul asta putrefact care viseaza doar procese si dna-uri :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:n rest, peroratiile unui personaj disparut din fenomen din 2008 nu cred ca fac obiectul topicului.
asta asa cu ce mi-a venit la indemana ...2008 spui ???
Fişiere ataşate
IMG_1009.JPG
IMG_1009.JPG (74.27 KiB) Vizualizat de 782 ori

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

ti-a venit gresit la indemana.

e scrisa cu mana mea.

ai obtinut-o pe vremea si in conditiile in care subsemnatul tinea fraiele competitiei crapiste in mana, butona bugete, nada de la producatori favoriti , etc , am incheiat citatul.

dar este off topic...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

in toate sporturile exista oameni care nu au mai intrat in teren de ceva ani dar pot fi utili prin experienta celor ce joaca

decat ca tine catre te faci de ras pe balta , lesinat prin paturi , beat , prefer sa aplaud si sa ajut noua generatie , eu recunosc si fara rusine , vremea mea ca jucator in stand a trecut , acum este vremea altora

atentie mare ca si cei din jurul tau , putini la numar , s-au cam saturat de impotenta ta , se cam aud maraituri pe la colturi :D

in alta ordine de idei , ma simt mandru ca una dintre cele mai bune echipe actuale mi-au propus sa le stau in spate

te las sa latrii in continuare , e clar ca nu vei realiza ca ai devenit un nimeni in acest fenomen

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:ti-a venit gresit la indemana.

e scrisa cu mana mea.

pai ai spus ca nu mai sunt in fenomen din 2008 iar in 2009 tu afirmi ca mi-ai spris cu mana ta diploma de locul 1 :lol: :lol: :lol:

asta nu cumva in stand pe balta am obtinut-o ?? :lol: :lol:

te-a bulversat de tot caderea in anonimat vladene :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

am inteles foarte clar ca mitrea vrea sa dea cu cacat in mine (si pangica). sa o faca in continuare, isi poate face chiar un topic pe tema asta, daca asta isi doreste cu ardoare.

ii sugerez sa ramana insa la argumentele si picanteriile de santz, preluate din folclorul de balta si forum (in ceea ce priveste denigrarea mea sau a noastra, "paduchii"), si sa nu se mai bage in subiecte despre care habar nu are, cum este cel al topicului de fata.

indiferent daca s-a lasat in 2008 sau a mai fost la un concurs in 2009...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: in alta ordine de idei , ma simt mandru ca una dintre cele mai bune echipe actuale mi-au propus sa le stau in spate
daca accepti felicitarile unui anonim, te rog sa le primesti. fir intins in italia!

dar lasa topicul asta liber pentru ca habar nu ai tu de ce s-a amanat mondialul din Romania...

atat zic.
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

andrei vladeanu scrie:am inteles foarte clar ca mitrea vrea sa dea cu cacat in mine (si pangica).
Nu exagera vladene, dispretul nu este sinonim cu ce insinuezi tu.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

andrei vladeanu
Veteran

bogdan5 scrie:
andrei vladeanu scrie:am inteles foarte clar ca mitrea vrea sa dea cu cacat in mine (si pangica).
Nu exagera vladene, dispretul nu este sinonim cu ce insinuezi tu.
cea mai usturatoare replica este dispretul tacut. cam cum te tratez eu pe tine...
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Dosarul în care Orhei este cercetat (împreună cu alți 3 ipochimeni) are numărul 2816/P/2014, înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. În prezent a fost înaintat Poliției Alba Iulia pentru cercetare. Se poate confirma cu un simplu telefon. Ce costă?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”