rautati gratuite PilhaneVladut Mateianu scrie:Alta rautate gratuita ca nu mai are scule, eu voi fi cu el la pescuit pe 12-13 septembrie, pe un lac celebru din Anglia, cu sculele lui..

Moderator: gor965
rautati gratuite PilhaneVladut Mateianu scrie:Alta rautate gratuita ca nu mai are scule, eu voi fi cu el la pescuit pe 12-13 septembrie, pe un lac celebru din Anglia, cu sculele lui..
Pai Africa de Sud deja cauta la noi solutii .... Si Serbia si Croatia .. Nu l-au contactat inca pe Tatae )))Vladut Mateianu scrie:@val
Romania este una dintre fortele din carpfishing ! Avem un titlu de campioni mondiali, 2 de vicecampioni mondiali si un bronz ! Nu stiu cate tari se pot lauda cu asta....![]()
Pangica,Val scrie: .
Lasa ca se schimba reteta in scurt timp ....si mai vedem ... ca picior pe grumaz nu se va mai accepta !
In 24-27 septembrie imi propun sa merg in Italia cu o echipa TVR3 ...sa filmam CM. Neutru . Duc tratative ...se pare ca merge .. dar nu promit .
Poate asa va vedea si lumea ce se petrece pe din afara ...si de ce venim de atitia ani infranti din strainatate ....
3 episoade ... vor face audientza maxima !
Bravo Energy ! Au castigat .... CM . Chiar si acasa . Dar sunt singurii pina acum !!!!
Unde e santajul si unde e amenintzarea ? O serie de 3 episoade la CM ? Pai eu credeam ca bucur sufletul pescarului roman sa vada si ochiul lui un CM ...adevarat . Adica nu axata pe Romania ci pe competitie ... asa cum va fi ea . M-as bucura enorm ca ai nostri sa fie pionii principali ....dar repet nu asta e subiectul ..subiectul este competitia mondiala si modul ei de desfasurare .. si sa intelegem ca daca cineva a castigat , de ce a castigat .. !gabi1 scrie:Pangica,Val scrie: .
Lasa ca se schimba reteta in scurt timp ....si mai vedem ... ca picior pe grumaz nu se va mai accepta !
In 24-27 septembrie imi propun sa merg in Italia cu o echipa TVR3 ...sa filmam CM. Neutru . Duc tratative ...se pare ca merge .. dar nu promit .
Poate asa va vedea si lumea ce se petrece pe din afara ...si de ce venim de atitia ani infranti din strainatate ....
3 episoade ... vor face audientza maxima !
Bravo Energy ! Au castigat .... CM . Chiar si acasa . Dar sunt singurii pina acum !!!!
Acest "model" de amenintare/santaj aluziv este expirat si te descalifica inca o data, pacat...
Probabil ai citit Psihologia manipularii maselor de la dreapta la stanga.
I-ai bucurat suficient pana acum, ii "iubesti" dezinteresat si neconditionat...Val scrie: Pai eu credeam ca bucur sufletul pescarului roman... !
Total .. !!gabi1 scrie:I-ai bucurat suficient pana acum, ii "iubesti" dezinteresat si neconditionat...Val scrie: Pai eu credeam ca bucur sufletul pescarului roman... !
gabi1 scrie:I-ai bucurat suficient pana acum, ii "iubesti" dezinteresat si neconditionat...
Val scrie:Total .. !!gabi1 scrie:I-ai bucurat suficient pana acum, ii "iubesti" dezinteresat si neconditionat...Val scrie: Pai eu credeam ca bucur sufletul pescarului roman... !
gabi1 scrie:Canti fals, lautarii ar spune ca ai urechi de cascaVal , altii ca esti afon...