ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Surpriza este că și AGVPSR împărtășește punctul meu de vedere.
Deci ne ..... flasc si asta ca suntm si noi niste incompetenti cu clanta mare. Nu suntem in stare sa ne adunam sa va explicam cum stau lucrurile MAI EXACT :x . Fara pescari si banii lor sunteti decat niste excroci cu totii care trag ca hoitarii de orice les sa apuce o ciosvarta. Bani si fericire pe carca si nefericirea altora!
Urban culture.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:I-am făcut cel mai mare bine. L-am băgat în legalitate. Dovada că miercuri la sediul MTS federația, RIG si AGVPSR vor sta la masă cu conducerea ministerului , la cererea RIG Service, pentru a rezolva legal această situație. Punctul meu de vedere este cunoscut. Fără AGVPSR.

si al meu ,la fel cu al multor cluburi REALE este binecunoscut ..........FARA FRPS !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie:Surpriza este că și AGVPSR împărtășește punctul meu de vedere.
@ crapmania
v-as ruga sa-i inchideti gura acestui fanfaron...a inceput iar sa faca afirmatii desantate...aduceti-va aminte cum afirma ca are fips-ul la degetul mic...
voi nu v-ati saturat de dezinformarile acestiu mic nebun ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

oanavictor scrie:
Stefan Popescu scrie:I-am făcut cel mai mare bine. L-am băgat în legalitate. Dovada că miercuri la sediul MTS federația, RIG si AGVPSR vor sta la masă cu conducerea ministerului , la cererea RIG Service, pentru a rezolva legal această situație. Punctul meu de vedere este cunoscut. Fără AGVPSR.

si al meu ,la fel cu al multor cluburi REALE este binecunoscut ..........FARA FRPS !
Am luat act de pozitia dumneavoastră

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

De ce i-ati dat drumul potaii sa latre p'aci? Aveti impresia ca, in afara de dejectii si diotenii si amenintari, are ceva de transmis?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Legea 69/2000

Capitolul I - Dispozitii generale
Art. 21
(1) In sensul prezentei legi, sunt considerate structuri sportive:
a) asociatiile sportive;
b) cluburile sportive, inclusiv cele organizate ca societati comerciale, unitatile de invatamant cu program sau profil sportiv, palatele si cluburile copiilor si elevilor;
c) asociatiile judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport;[/color]
d) ligile profesioniste;
e) federatiile sportive nationale;
f) Automobil Clubul Roman, pentru activitatea de automobilism sportiv si karting sportiv;
g) alte organizatii sportive nationale
(2) Dreptul la libera asociere, in scopul constituirii unei structuri sportive, este un drept al persoanei fizice sau juridice.
(3) Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza, in conditiile stabilite prin prezenta lege, evidenta structurilor sportive prin Registrul sportiv, atribuind fiecarei structuri inscrise un numar de identificare si Certificatul de identitate sportiva.

Art. 22
(1) In sensul prezentei legi, structurile sportive sunt asociatii de drept privat sau institutii de drept public, constituite sau infiintate, dupa caz, in scopul organizarii si administrarii unei activitati sportive si care au drept obiectiv promovarea uneia sau mai multor discipline sportive, practicarea acestora de catre membrii lor si participarea la activitatile si competitiile sportive.
(2) Pentru scopurile si in conditiile stabilite prin lege pot functiona cluburi sportive, persoane juridice de drept public organizate in subordinea organelor administratiei publice centrale sau locale.

Art. 23
Toate structurile sportive, indiferent de scopul lor specific si de forma juridica, se inscriu in Registrul sportiv. Procedurile de inregistrare si de atribuire a Certificatului de identitate sportiva si a numarului de identificare se stabilesc prin regulamentul de aplicare a prezentei legi.

Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Va rog sa cititi ceea ce este subliniat cu rosu in text?

Acum ati inteles cum isi bate joc de dvs un impostor , invocand o lege care n-are nici o treaba cu AGVPS si activitatea ei ?
Daca dvs n-ati inteles , vin cu o precizare .
Legea 69/2000 face referire, reglementeaza si organizeaza functionarea structurilor sportive iar MTS , conform legii , nu poate reglementa sau organiza activitatea AGVPS care nu este structura sportivasi nici nu se subordoneaza acesteia , fiind o entitate privata

Asociaţia Generalăa Vânătorilorşi Pescarilor Sportivi din România, denumită încontinuare A.G.V.P.S., este persoană juridică de utilitate publica şi de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct şi indivizibil.

A.G.V.P.S. este înscrisă în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor de la Judecătoria Sectorului 2 sub nr. 4 din 31 mai 2000 şi în Registrul naţional al persoanelor juridice fără scop patrimonial sub numărul 1.561/A/2000.

Nici vorba ca acesta sa fie structura sportiva pe intelesul legii 69/2000

Faptul ca ,un anume individ dubios ,care sub o aparenta legalitate isi aroga calitatea de unic reprezentant al tuturor pescarilor si vrea sa puna in legalitate organizarea competitiilor este o ipocrizie fara margini .
Organizarea competitiilor nu este atribuita in mod exclusiv structurilor sportive , legea este clara in acest sens
Acest impostor incerca prin diverse presiuni, santaje si amenintari sa influenteze si chiar sa oblige MTS sa intervina pentru obstructiona activitatea unei entitati private( care nu i se subordoneaza prin lege),si implicit sa interzica cluburilor si pescarilor de competitie sa participe la competitii ,aceasta constituie infractiune si este pedepsita de codul penal

Se tot incerca introducerea in ecuatie a MTS si se vehiculeza faptul ca fara autorizarea lor nu se pot organiza competitii , asta o face impostorul doar pentru ca adunatura sa aiba o aparenta legailate si credibilitate ,data de o institutie guvernamentala . Vrea sa para ca adunatura , sub patronajul MTS ,are ultimul cuvant si dicteaza cine si cum participa la competitiile organizate de CIPS FIPS

Nimic mai fals , si dupa cum am precizat si mai sus , MTS nu are dreptul prin lege sa intervina in activitate unei entitati private care nu este structura sportiva recunoscuta de lege( in cazul de fata AGVPS )afiliata la o alta entitate privata (FIPS CIPS ) , cu atat mai putin sa interzica participarea sau organizarea de catre acestea a unor competitii private pe teritoriul Romaniei sub pretextul legii 69/2000

O sa vedeti dvs ca si tentativa de dizolvarea a AGVPS , de care impostorul se agata cu disperare , o sa fie un fiasco, iar cu aceasta se va incheia si aventura impostorului

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:
Vali Vesa scrie: Oare aia de la AGVPS or fi mai prosti decat popescu sa renunte la afilierea CIPS?!
Oricum, sunt mai deștepți decât tine. Știu ei de ce.

Prostule ai grija la termeni cand te adresezi membrilor acestui forum ! :twisted: Tu esti pacaliciul nostru si putem sa te batjocorim cat vrem, nu te-a invitat nimeni in casa noastra.....
Asa ca ai grija la ce scri ca iar zbori de aici...definitiv ! :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu trebuie să demonstrezi la nimeni că ești prost crescut. Deja o știu foarte mulți. Adio!
Poți să mă ștergi din acest forum, iar dacă ai un pic de bucă, sterge și postările mele. O să te ierte ăia de la google că strici traficul, dar asta e. Ți-am făcut destul trafic, derbedeule!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Taci si scrie .... nu poti tu sta fara sa te umilesti pe aici... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

.............................................

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”