ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de miyagi »

Mai in gluma, mai in serios am si eu o intrebare pentru tine Val. Ce ai de pierdut daca nu se mai tine CM-ul in Romania? Vreo cursa, vreun transport?! N-ai bani sa-ti trimiti clubul unde o sa se tina?!
Ce anume?! Prea te bati cu caramida-n pept p-aici!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Te bagi in chestia asta fix ca popete. Sau faceti cu randul? Daca ala nu mai poate o face cu " vocea " ta?!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Daca Miercuri se pune problema la MTS cum ca CM-ul se va tine in Ro ca sa-si mai amortizeze si Domnul Cartocea din investitii si ca asa s-a convenit cu Matteoli tu vrei sa asisti ca sa faci ce? Un ban si pentru popete din ecuatia asta?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stai in banca ta mai bine si baga-ti mintile in cap ca daca le lasi pe el iti aluneca. N-au de ce sa se agate ;).
Te-ai facut de ras destul si odata cu tine si pe cei care ti-au fost alaturi in lumea asta. De-asta se dezic toti de tine.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Paste fericit tuturor si sa ne ierte Dumnezeu pe toti ca prea pasionali suntem!
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

qed....
restul e pustiu ... iarta Domnul ca e zi sfanta ..citeste ce ai scris in 4 mesaje si altele ...de la antinational si la brutarie cu mine si Andrei , ma intrebi ce pierd daca nu se fac CM aici ? Delirant .... zau asa ... In afara de a ..... pe mine si Andrei , mai aveti si alte deziderate ? Va opriti din jignire si stati si pe ganduri ..atit cat puteti fiecare ? Repet , vreo idee da cineva , ca au au trecut deja 3 pagini de Forum si nic io idee ....numai m///e .
Am maxima incredere in Andrei 777 , el va lumina sedinta de miercuri de la MTS ... Un baiat la fel de hotarit la fel ca si de nesimtit !

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:qed....
restul e pustiu ... iarta Domnul ca e zi sfanta ..citeste ce ai scris in 4 mesaje si altele ...de la antinational si la brutarie cu mine si Andrei , ma intrebi ce pierd daca nu se fac CM aici ? Delirant .... zau asa ...

Eu nu v-am trimis la brutarie pe niciunul dintre voi. Vreau doar un raspuns sincer de la tine daca se poate. De dragul dialogului civilizat. Delirant mie nu mi se mai pare nimic si te sfatuiesc si pe tine sa nu mai subestimezi inteligenta nebunilor.
Deci?!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Solutie pentru CM in Romania si nu pentru Miercuri, MTS sau popete va fi organizarea CM-ului de pescuit de agrement si nu va intra sub incidenta legii 69 ci a legii pescuitului de agrement. Ce zici de asta? Cum s-a facut si in 2012
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornel.s scrie:Solutie pentru CM in Romania si nu pentru Miercuri, MTS sau popete va fi organizarea CM-ului de pescuit de agrement si nu va intra sub incidenta legii 69 ci a legii pescuitului de agrement. Ce zici de asta? Cum s-a facut si in 2012
Bai Cornele bati campii la adresa mea de prea multa vreme .
Am fost acuzat ca nu vreau si sunt antinational ca CM nu se face aici . Uite ca miercuri la MTS am fost invitat si merg sa incerc ca acest CM sa se faca aici . Asta e targetul meu .... poate iese poate nu . Poate e tarziu ....
Te rog cand mai vorbesti cu mine , sa imi spui exact unde stau ...fie finantzator , fie profitor , fie vreau , fie nu vreau ...si daca vreodata mai faci ca Mao Tze Dun ... inchidem un dialog si asa rar ...
Se pare ca pe Forum sunteti plini de epitete , pe real putini se baga ... il astept inca pe Andrei 4 cifre sa imi confirme prezenta ... ca e suficient de vocal ...si mitocan . Si asa sunt finantzator ...copile iti platesc eu rata pina la Bucuresti . Avem nevoie de putzul gandirii tale ... si e nepretzuit ...Iti iau si costum ..... numai sa iti fie bine si sa fi pregatit sa spui pe gura ce iti doresti ...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:
cornel.s scrie:Solutie pentru CM in Romania si nu pentru Miercuri, MTS sau popete va fi organizarea CM-ului de pescuit de agrement si nu va intra sub incidenta legii 69 ci a legii pescuitului de agrement. Ce zici de asta? Cum s-a facut si in 2012
Bai Cornele bati campii la adresa mea de prea multa vreme .
Am fost acuzat ca nu vreau si sunt antinational ca CM nu se face aici . Uite ca miercuri la MTS am fost invitat si merg sa incerc ca acest CM sa se faca aici . Asta e targetul meu .... poate iese poate nu . Poate e tarziu ....
Te rog cand mai vorbesti cu mine , sa imi spui exact unde stau ...fie finantzator , fie profitor , fie vreau , fie nu vreau ...si daca vreodata mai faci ca Mao Tze Dun ... inchidem un dialog si asa rar ...
Se pare ca pe Forum sunteti plini de epitete , pe real putini se baga /quote]

Val daca ar fi vorba de epitete crede-ma ca nu suporta forumul cat pot eu in realitate, dar imi place sa le fac fie intre prieteni, fie le descarc pe dujmani. Astia din urma sunt mai rari. Daca vrei sa-ti spun cum stai tu, ei bine, indiferent de stigmatul pe care vad ca incerci sa mi-l pui sa sti ca nu esti nici macar printre cei din urma. La sugestia unor cunostinte am sa ma fac ca ignor toate mizeriile pe care ai putut tu sa mi le spui sau faci. Dar sa trecem peste astea si sa revenim ca de-aia se bat campii. Ti-am adresat niste intrebari cu rugamintea sa fi sincer. Daca nu vrei sa raspunzi la ele in ciuda faptului ca postezi mai mult ca mine 8) , cel putin in ultima vreme cum sa mai existe un dialog?
Urban culture.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”