Moderator: gor965
unul din putinele lucruri gratuite din povestea asta...pharaoh scrie:Asta a fost o rautate gratuita
Vulpea, cand nu """mai""" ajunge la struguri, zice ca sunt acri.andrei vladeanu scrie:Am auzit ca CIPS-ul se gandeste sa ia in consideratie faptul ca trofeul decernat la mondialul de crap sa poarte numele Florin Carstocea, dupa modelul Jules Rimet la fotbal...gor965 scrie: Puteti sa spuneti ce vreti, adevarul e ca nici FRPS si nici AGVPS nu-si permit singure sa organizeze un CM de anvergura celui organizat de Carstocea !
Inainte de toate ar trebui sa auzim ca macar "ai nostrii", GANDESC !andrei vladeanu scrie:Am auzit ca CIPS-ul se gandeste ...........gor965 scrie: Puteti sa spuneti ce vreti, adevarul e ca nici FRPS si nici AGVPS nu-si permit singure sa organizeze un CM de anvergura celui organizat de Carstocea !
cine-i vulpea si care sunt strugurii, draga Razvan?razvan u. scrie:Vulpea, cand nu """mai""" ajunge la struguri, zice ca sunt acri.andrei vladeanu scrie:Am auzit ca CIPS-ul se gandeste sa ia in consideratie faptul ca trofeul decernat la mondialul de crap sa poarte numele Florin Carstocea, dupa modelul Jules Rimet la fotbal...gor965 scrie: Puteti sa spuneti ce vreti, adevarul e ca nici FRPS si nici AGVPS nu-si permit singure sa organizeze un CM de anvergura celui organizat de Carstocea !
ar mai fi unul...campionatul national de crap al federatiei, dar nu vorbim aici de utopiiandrei vladeanu scrie:unul din putinele lucruri gratuite din povestea asta...pharaoh scrie:Asta a fost o rautate gratuita
ma incurca cuvantul "mai" pus in multe ghilimele.razvan u. scrie:Draga Andrei,
Esti mult prea inteligent sa nu intelegi.